Emir Rüzgar
80+ Bronze
30 40 tl civarı termal macun
r5 1600 stok soğutucunun üstünde gelenden daha iyi dimi10 ₺ koyabilirseniz bunu alın, çok kaliteli bu.
Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun gr fiyatı 57,25 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Evet, ondan daha iyi bir termal macun.r5 1600 stok soğutucunun üstünde gelenden daha iyi dimi
Ben parça parça topluyorum işlemciyi 3600 alıcam termal macun almasam ne olur stok soğutucusunu kullanmayacağım t6 ultra almayı düşünüyorumEvet, ondan daha iyi bir termal macun.
çok ısınırBen parça parça topluyorum işlemciyi 3600 alıcam termal macun almasam ne olur stok soğutucusunu kullanmayacağım t6 ultra almayı düşünüyorum
T6 Ultra'nın içinden çıkan termal macun ne kadar iyi bilemiyorum, tahminimce stok soğutucudaki termal macundan kötüdür, alabiliyorsanız Arctic MX-4 2019 Edition alın yukarıda linkini bıraktım, çok iyi olur bu termal macun ile.Ben parça parça topluyorum işlemciyi 3600 alıcam termal macun almasam ne olur stok soğutucusunu kullanmayacağım t6 ultra almayı düşünüyorum
Merak etme ısınmaz soğutucu iyi olduğundan yeterli o macun ama 50tlye bunu almaktan zarar gelmezBen parça parça topluyorum işlemciyi 3600 alıcam termal macun almasam ne olur stok soğutucusunu kullanmayacağım t6 ultra almayı düşünüyorum
Termal macunu nasıl süreceğimi bile bilmiyorum daha ama ne alacağımı da bilmiyorumçok ısınır
Termal macunu sürmene gerek yok, sıktıktan sonra direkt olarak soğutucuyu takabilirsin, eşit bir şekilde dağılır o.Termal macunu nasıl süreceğimi bile bilmiyorum daha ama ne alacağımı da bilmiyorum
üzerine köşeden köşeye x çiz kapat kenardan taşarsa temizle kokay o macunsuz kullanma kesinlikleTermal macunu nasıl süreceğimi bile bilmiyorum daha ama ne alacağımı da bilmiyorum
ekran kartınında termal macununu yenilicemde termal ped lazım olurmu ekran kartım xfx rx 480 8gb herhangi bir fikrin varmıT6 Ultra'nın içinden çıkan termal macun ne kadar iyi bilemiyorum, tahminimce stok soğutucudaki termal macundan kötüdür, alabiliyorsanız Arctic MX-4 2019 Edition alın yukarıda linkini bıraktım, çok iyi olur bu termal macun ile.
8gramı 65 tl bence onu almak daha mantıklı olur10 ₺ koyabilirseniz bunu alın, çok kaliteli bu.
Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun gr fiyatı 57,25 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com