ucuz yollu derken kimine göre 2k da ucuzdur bütçe belirtinArkadaşlar merhaba benim rx550 Q6600 sistemim var ve 300w yetmiyor İşlemciyi ** da yapacağım bana ucuz yollu güzel bi psu önerirseniz sevinirim
250 tlucuz yollu derken kimine göre 2k da ucuzdur bütçe belirtin
kaç w olsun ayrıca o bütçe çok ucuz geldi bana şimdi ucuz alayım derken ileride sistemi yakabilirsiniz250 TL
Bana 400 w yeter diye düşünüyorumkaç w olsun ayrıca o bütçe çok ucuz geldi bana şimdi ucuz alayım derken ileride sistemi yakabilirsiniz
Amazon güvenilirmidir peki
Dediğim sistemi çalıştırsa yeterkaç w olsun ayrıca o bütçe çok ucuz geldi bana şimdi ucuz alayım derken ileride sistemi yakabilirsiniz
güvenlidir tabii kiBana 400 w yeter diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
GüvenilirdirBana 400 w yeter diye düşünüyorum
Dediğim sistemi çalıştırsa yeter
Peki beni uzun süreli götürür mü![]()
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fazla pahalı gelmeyecekse almanızı öneririm sistemi her upgrade yaptığınızda yetecektir değişmezsiniz bir daha.
aslında baktığıma göre 300w yeterli gelmesi lazımBana 400 w yeter diye düşünüyorum
amazon en güvenilir sitelerdenBana 400 w yeter diye düşünüyorum
aslında baktığıma göre 300w yeterli gelmesi lazım
amazon en güvenilir sitelerdbil
Oyunları açıyor ama kasma yapıyoaslında baktığıma göre 300w yeterli gelmesi lazım
amazon en güvenilir sitelerden