Neler Yeni

Yardım Ucuz Yollu %100 Boyut klavye..!!!

hayriye

80+ Bronze
hint okyanusuna kargo düşme olayı nedir peki çok duydum çünkü
bazı sayfalar gemiler zor durumda yük atabilir diye gönderi atıyor
Birisi de bunu Aliexpressten gelen kargnuz Hint Okyanusunda kayboldu diye paylaşıyor gül diye işte bu arada illaki böyle bir durum olmuştur olağan bir şey kargo düşebilir ama Hint Okyanusu zaten inanılmaz kötü şöhretli bir deniz değil o gemiler de konteynır yükünden batacak gemiler değil
Hurafe yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çinden Türkiyeye sorunlu gelme ihtimali %20 desek Türkiyeden evine sorunlu gelme olasılığı %50 :D bu arada şükür bugüne kadar kargoda bir kez kutu hasarı dışında başka hasar görmedim

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,062
İsim
Yağız Berk Özel
Çinden Türkiyeye sorunlu gelme ihtimali %20 desek Türkiyeden evine sorunlu gelme olasılığı %50 :D
Şu yorumu yaparken düşünseniz keşke şu ana AliExpress'ten 8 ürün söyledim hatta az önce 9.yu söyledim hepsi sorunsuz ve 1.5 haftada elime ulaştı. Sırf AliExpress'i karalamak için bu kadar uğraşmayın.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
demekki şakasına atılan birşeyi yemişler kulaktan kulağa yayılmış :D

hayriye

80+ Bronze
Şu yorumu yaparken düşünseniz keşke şu ana AliExpress'ten 8 ürün söyledim hatta az önce 9.yu söyledim hepsi sorunsuz ve 1.5 haftada elime ulaştı. Sırf AliExpress'i karalamak için bu kadar uğraşmayın.
Sende okuma yazma yok galiba paşa ben kargoda ezilme büzülmeden bahsediyorum

ananas_suyu

80+ Bronze
La bu Ali express de millete 7 günde geliyor her şey ben ne alırsam 1 aydan aşağı gelmiyor ne cenabetlik var bende

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,062
İsim
Yağız Berk Özel
Sende okuma yazma yok galiba paşa ben kargoda ezilme büzülmeden bahsediyorum
Sizde anlatma sıkıntısı var sanırım sorunlu gelme olasılığı diye belirtmişsiniz sizin sorunludan anladığınız sadece ezilme büzülme ise ortaöğretimi tekrar bitirin.

hayriye

80+ Bronze
Sizde de anlatma bozukluğu var sanırım sorunlu gelme olasılığı diye belirtmişsiniz sizin sorunludan anladığınız sadece ezilme büzülme ise ortaöğretimi tekrar bitirin.
Ezilip büzülünce sorunsuz mu oluyor? Kaldı ki teknolojik alet bu sıfır olsa bile çalışıp çalışmayacağı zaten malum ben de 10 defa alışveriş yapmışımdır Xeon işlemci zamanlarından beri alıyorum 15-20 parça da eşya ben almışımdır şimdiye kadar sorun yaşamadım. Sen bir şey önerirken %100 bunu alın mı dersin yoksa deneyim mi paylaşırsın niye elin sitesine sen kefil oluyorsun ki adamlar kendi parasıyla bir şey alıyor ben belki diyorum sen kesinlikle diyorsun. İki gün sonra sorun çıkarsa başına bir şey gelmese bile sen suçlu olursun

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,062
İsim
Yağız Berk Özel
Ezilip büzülünce sorunsuz mu oluyor? Kaldı ki teknolojik alet bu sıfır olsa bile çalışıp çalışmayacağı zaten malum ben de 10 defa alışveriş yapmışımdır Xeon işlemci zamanlarından beri alıyorum 15-20 parça da eşya ben almışımdır şimdiye kadar sorun yaşamadım. Sen bir şey önerirken %100 bunu alın mı dersin yoksa deneyim mi paylaşırsın niye elin sitesine sen kefil oluyorsun ki adamlar kendi parasıyla bir şey alıyor ben belki diyorum sen kesinlikle diyorsun. İki gün sonra sorun çıkarsa başına bir şey gelmese bile sen suçlu olursun
Çin'den Türkiye'ye sorunlu gelme ihtimali %20 Türkiye'den evine sorunlu gelme olasılığı %50 gibi saçma sapan olasılıklar söylemem çünkü öyle bir olasılık yok.
niye elin sitesine sen kefil oluyorsun ki adamlar kendi parasıyla bir şey alıyor ben belki diyorum sen kesinlikle diyorsun. İki gün sonra sorun çıkarsa başına bir şey gelmese bile sen suçlu olursun
Ben kesin geliyor demedim düzgün okuyun sizin saçma olasılığınıza laf ediyorum.

hayriye

80+ Bronze
Çin'den Türkiye'ye sorunlu gelme ihtimali %20 Türkiye'den evine sorunlu gelme olasılığı %50 gibi saçma sapan olasılıklar söylemem çünkü öyle bir olasılık yok.

Ben kesin geliyor demedim düzgün okuyun sizin saçma olasılığınıza laf ediyorum.
Özür dilerim sayılar yanlış olabilir %31-%69

Hanaz

80+ Gold
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
Başlıktada Gördüğünüz Üzere Ucuz Yollu %100 Boyutlu Bir klavye Lazım Lakin Bütçe Bana Ait Değil Çünkü Benim Bütçem Yok Ondan Dolayı Baba Parası Yiyecem.. 😅
Ve Babamında 2 Şartı Var Biri "Ucuz Yollu Olsun" Dedi Diğeri De "Sessiz Olsun" Dedi Bütçeyi Sorduğumda "Bunlara Uy Gerisini Ben Düşünürüm" Dedi Bende Size Bundan Dolayı Geldim Diyebilirim..
Mebran bakın ucuz bakın yeter 20 yıllık klavye kullanıyorum 5 klık klavyeden daha iyi hissiyatı var

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Mebran bakın ucuz bakın yeter 20 yıllık klavye kullanıyorum 5 klık klavyeden daha iyi hissiyatı var
Membran klavyeden Şu Güne Kadar Çok Kulladım Ama Hiç %100 Anti Ghosting 1-2 Kere Görmüşümdür Onlarda Ucuz Yollu Bir Mekanik Klavye Fiyatı Ediyordu (Evet Full Anti Ghosting Var O Klavyedede) Ama Olay Şu Ki Oyun Yerine Değilde Daha Çok İş Gibi Düşünebilirsiniz Kullanım Amacını Diyebilirim Ve Malesefkine Mambran Aldığımda Yavaşlamam Gerekiyor Çünkü Membranda İşimi Yaparken, Yazımı Yazarken Vsr Hızdan Dolayımı Nedir Bilemem Ama Basmama Durumu Yada Harf Atlama Durumları Çok Fazla Oluyor Ondan Dolayı Mekanik Ve Ayrıca 1 Trilyar Param Olsa Yİne ROG Strix Almam Keza En Son Asusdan Bir Ürün Aldığımda Başıma Gelmeyen Kalmadı..

hayriye

80+ Bronze
Membran klavyeden Şu Güne Kadar Çok Kulladım Ama Hiç %100 Anti Ghosting 1-2 Kere Görmüşümdür Onlarda Ucuz Yollu Bir Mekanik Klavye Fiyatı Ediyordu (Evet Full Anti Ghosting Var O Klavyedede) Ama Olay Şu Ki Oyun Yerine Değilde Daha Çok İş Gibi Düşünebilirsiniz Kullanım Amacını Diyebilirim Ve Malesefkine Mambran Aldığımda Yavaşlamam Gerekiyor Çünkü Membranda İşimi Yaparken, Yazımı Yazarken Vsr Hızdan Dolayımı Nedir Bilemem Ama Basmama Durumu Yada Harf Atlama Durumları Çok Fazla Oluyor Ondan Dolayı Mekanik Ve Ayrıca 1 Trilyar Param Olsa Yİne ROG Strix Almam Keza En Son Asusdan Bir Ürün Aldığımda Başıma Gelmeyen Kalmadı..
Ben mekanik hisli fason üretim rgb klavye almıştım Migrostan 130 liraya, 2023 ocaktı galiba veya 2022 onda bile anti ghosting özelliği vardı hâlâ kenarda durur deneyebilirim istersenşz eve gidince

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Ben mekanik hisli fason üretim rgb klavye almıştım Migrostan 130 liraya, 2023 ocaktı galiba veya 2022 onda bile anti ghosting özelliği vardı hâlâ kenarda durur deneyebilirim istersenşz eve gidince
Anti Ghosting Oluyor Ama Şöyleki Full Anti Ghosting'i Çoğu Membran Desteklemiyor Sıralı (Tek Bir Sıra Seri Bağlantılı) Olarak Üretiliyor Tuşlar Bundan Dolayı Yazı Yazarken Harf Yutuyor Sürekli Hızlı Yazmamdan Dolayı..
F/P klavye Varmı Diyerektende Ben Size Sorruyorum Mekanik klavyeleri Keza Piyasa Takibi Yapan Biri Değilim..

Top Bottom