Neler Yeni

Ucuza Fifa 22 oynamak

HaReS

80+
Arkadaşlar steamde fifa 22 şuan 167 lira bende almak istiyorum ama daha ucuza bi yerde bulabilir miyim acaba bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,969
İsim
Mert Can Ergün
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Semih Koca
Arkadaşlar steamde fifa 22 şuan 167 lira bende almak istiyorum ama daha ucuza bi yerde bulabilir miyim acaba bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Seni sevdim. Korsan indirmediğin için. Kanka ama farkındaysan dolar bir yandan yükseliyor. Fiyat da otomatik olarak yüksek olur. Şu Ayrton'un dediği doğru. Oyunun sonu gelince al ama bence oyunun sonu gelince bi havası kalmaz şuan en iyi futbol oyunu. Fifa 23 çıkınca herkes onu oynar sen eskide kalırsın. Ama ben illa 22 oynıcm dersen oyunun sonlarını bekle.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,969
İsim
Mert Can Ergün
uygun fiyat bu fiyata bulmuşken al

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Efe Yiğit
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Yazılım, Bilgisayar
Seni sevdim. Korsan indirmediğin için. Kanka ama farkındaysan dolar bir yandan yükseliyor. Fiyat da otomatik olarak yüksek olur. Şu Ayrton'un dediği doğru. Oyunun sonu gelince al ama bence oyunun sonu gelince bi havası kalmaz şuan en iyi futbol oyunu. Fifa 23 çıkınca herkes onu oynar sen eskide kalırsın. Ama ben illa 22 oynıcm dersen oyunun sonlarını bekle.
İstese de sanırım zaten korsan oynayamaz. Fifa 20 ve sonrası kırılamadı. Bende 22 almak istiyorum fakat çok pahalı geliyor. O yüzden gamepass ten 21 oynuyorum

Rulep

80+ Gold
game pass almak daha mantıklı bence

Top Bottom