fifa 23 çıkar mı çıkmaz mı orası belli olmazDaha ucuzu anca oyunun sonu gelince, FIFA 23 çıkınca olur. 167 TL gayet güzel bir fiyat.
Seni sevdim. Korsan indirmediğin için. Kanka ama farkındaysan dolar bir yandan yükseliyor. Fiyat da otomatik olarak yüksek olur. Şu Ayrton'un dediği doğru. Oyunun sonu gelince al ama bence oyunun sonu gelince bi havası kalmaz şuan en iyi futbol oyunu. Fifa 23 çıkınca herkes onu oynar sen eskide kalırsın. Ama ben illa 22 oynıcm dersen oyunun sonlarını bekle.Arkadaşlar steamde fifa 22 şuan 167 lira bende almak istiyorum ama daha ucuza bi yerde bulabilir miyim acaba bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
İsmi değişecek sadece. Belki zamanı gelene kadar anlaşırlar FIFA ile.fifa 23 çıkar mı çıkmaz mı orası belli olmaz
İstese de sanırım zaten korsan oynayamaz. Fifa 20 ve sonrası kırılamadı. Bende 22 almak istiyorum fakat çok pahalı geliyor. O yüzden gamepass ten 21 oynuyorumSeni sevdim. Korsan indirmediğin için. Kanka ama farkındaysan dolar bir yandan yükseliyor. Fiyat da otomatik olarak yüksek olur. Şu Ayrton'un dediği doğru. Oyunun sonu gelince al ama bence oyunun sonu gelince bi havası kalmaz şuan en iyi futbol oyunu. Fifa 23 çıkınca herkes onu oynar sen eskide kalırsın. Ama ben illa 22 oynıcm dersen oyunun sonlarını bekle.