- Bütçe
- 1000
yeni sistem topluyorum ama vaz geçtim hazır ve benimkinden daha ucuza ve daha iyiye sistem buldum tek sıkıntı monitör ve 60 hrz olsun yeter 20" den fazla olmasına gerek yok ve 5ms nin üstüne çık masın yeter
Knk 19 inç 400 e bulursun benim monitör Wiew Sonic 19 inç 60 Hz tavsiye ederimyeni sistem topluyorum ama vaz geçtim hazır ve benimkinden daha ucuza ve daha iyiye sistem buldum tek sıkıntı monitör ve 60 hrz olsun yeter 20" den fazla olmasına gerek yok ve 5ms nin üstüne çık masın yeter
1 k ya 75 hz 21.5 inç bulursun ama 2.elyeni sistem topluyorum ama vaz geçtim hazır ve benimkinden daha ucuza ve daha iyiye sistem buldum tek sıkıntı monitör ve 60 hrz olsun yeter 20" den fazla olmasına gerek yok ve 5ms nin üstüne çık masın yeter
modelini yazarmısınKnk 19 inç 400 e bulursun benim monitör Wiew Sonic 19 inç 60 Hz tavsiye ederim
evet sıfır a bulmak istiyom seninki ne kadar sıfırSıfırmı istiyorsun
Sıfır satılmıyor sanırım 10 yılı var benimkinin 2.el aldımsenin kinin
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet
sıfır
evet sıfır a bulmak istiyom seninki ne kadar sıfır
senin kinin
evet
sıfır
evet sıfır a bulmak istiyom seninki ne kadar sıfır
E-ekran kırıkbi dk
Anasayfa - tekramarket.com | Güvenilir Sanal Mağazanız
notebook, tablet, bilgisayar, oyuncu ürünleri ve bir çok ürün uygun fiyatlarla tekramarket.com'da.www.tekramarket.com
bu outlet ama iyi midir
ekran kırık yazıyorbi dk
Anasayfa - tekramarket.com | Güvenilir Sanal Mağazanız
notebook, tablet, bilgisayar, oyuncu ürünleri ve bir çok ürün uygun fiyatlarla tekramarket.com'da.www.tekramarket.com
bu outlet ama iyi midir
aga beeekran kırık yazıyor