Oralara pek güvenmeyin derim. En iyisi indirim beklemek en az risk ile satın almak.Arkadaşlar bi arkadaşımla Nba 2k20 oynamak istiyorum ama stemda çok pahalı. Nereden bulabilirim ucuza ? bazı instagram sayfaları var oyun satan hangileri güvenilirdir ?
NBA 2K20 Satın Al, Steam PC | %67 indirim | DurmaplayArkadaşlar bi arkadaşımla Nba 2k20 oynamak istiyorum ama stemda çok pahalı. Nereden bulabilirim ucuza ? bazı instagram sayfaları var oyun satan hangileri güvenilirdir ?
Steam indirimlerini bekleyebilirsin, yaz indirimlerinde 20TL'ye aldım. Yaza kadar beklersen 2k21'i bile 20TL civarlarına alabilirsin.Arkadaşlar bi arkadaşımla Nba 2k20 oynamak istiyorum ama stemda çok pahalı. Nereden bulabilirim ucuza ? bazı instagram sayfaları var oyun satan hangileri güvenilirdir ?
O siteler Çalıntı hesap veriyor galiba. Geçen yaz 17 TL ye kadar düşmüştü 2k20Arkadaşlar bi arkadaşımla Nba 2k20 oynamak istiyorum ama stemda çok pahalı. Nereden bulabilirim ucuza ? bazı instagram sayfaları var oyun satan hangileri güvenilirdir ?
O siteler Çalıntı hesap veriyor galiba. Geçen yaz 17 TL ye kadar düşmüştü 2k20
Steam indirimlerini bekleyebilirsin, yaz indirimlerinde 20TL'ye aldım. Yaza kadar beklersen 2k21'i bile 20TL civarlarına alabilirsin.
Teşekkürler bu ara almam lazım. Böyle 30₺ falan bulma imkanım yok mu instagram sitelerinden alsam sorun yaşar mıyım ?Oralara pek güvenmeyin derim. En iyisi indirim beklemek en az risk ile satın almak.
o sıkıntıyı biliyorum. Sadece park oynamayacağız My League vs onları da oynayacağızBilgisayar için alacaksan 5 para etmez sakın yüksek ücretler ödeme o oyuna.Ben çok seviyordum sürekli izliyordum geçen yaz 20 lira civarına düşünce aldım çok düşük fps ve kötü internetle acı çekerek oynasam da eğlendim denebilir yani 350 saat oynamışım.Ama cidden oyuncu sayısı çok az + herkes hile + serverler çok laglı yani bence o oyuna 15-20 liradan fazla verilmez
Parkta eğlenebilmen için iyi bilgisayar + iyi intenet + çok fazla oynaman gerek gerekli güce ulaşabilmen için.o sıkıntıyı biliyorum. Sadece park oynamayacağız My League vs onları da oynayacağız