Selamın aleyküm dadg forum bir sorum olucaktı bilgisayarımı formatlıcam ve w10 pro lisans kodu alıcam önceden internetten yapıyordum şimdi kod almak istiyorum ama ucuza kod arıyorum 10-20 tl arası birde bu siteden kod alan varmı
cmd den etkinleştirebilirsin bence daha iyiSelamın aleyküm dadg forum bir sorum olucaktı bilgisayarımı formatlıcam ve w10 pro lisans kodu alıcam önceden internetten yapıyordum şimdi kod almak istiyorum ama ucuza kod arıyorum 10-20 TL arası birde bu siteden kod alan varmı
Kayıt Sahibi İletişim Bilgileri:
İsimKayıt Özel
organizasyonProxy, LLC Tarafından Alan Adları
AdresEtki AlanlarıByProxy.com
Adres2155 E Uyarıcı Cad.
Şehirsıcaklık
Eyalet / İlarizona
Posta Kodu85284
ÜlkeBİZ
Telefon+1.4806242599
Faks+1.4806242598
E-posta
İdari İletişim Bilgileri:
İsimKayıt Özel
Adres2155 E Uyarıcı Cad.
Şehirsıcaklık
Eyalet / İlarizona
Posta Kodu85284
ÜlkeBİZ
Telefon+1.4806242599
Faks+1.4806242598
E-posta
Teknik İletişim Bilgileri:
İsimKayıt Özel
Adres2155 E Uyarıcı Cad.
Şehirsıcaklık
Eyalet / İlarizona
Posta Kodu85284
ÜlkeBİZ
Telefon+1.4806242599
Faks+1.4806242598
E-posta
bilgisayarım arada yavaşlıyo orjinal alıp denicemcmd den etkinleştirebilirsin bence daha iyi
önerdiğiniz ucuz kod aldıysanız site varmı10 TL maliyet açısından denenebilir ama key üzerinden veya attıkları mail ile kişisel bilgilere bir şekilde ulaşabilirler mi? Güvenlik sıkıntı.
Yok almadım ben KMSçiyim ben.önerdiğiniz ucuz kod aldıysanız site varmı
bende kms ile yaptım ama arada kasıyo lisanstan dedilerYok almadım ben KMSçiyim ben.
Hocam o başka bir sorundur. Sana şöyle diyim 2012 model bilgisayar kullanıyorum 8-9 aydır CMD ile windows aktif bir sorun yokbende kms ile yaptım ama arada kasıyo lisanstan dediler
Ekstra uygulamalar daha sıkıntı bu arada böyle lisans almaktanYok almadım ben KMSçiyim ben.
Güvenlik açısından mı performans açısından mı?Ekstra uygulamalar daha sıkıntı bu arada böyle lisans almaktan
Virüs olduğu için iki açıdanda. Bunu ekstra uygulamalar için söylüyorum cmd buna dahil değilGüvenlik açısından mı performans açısından mı?
aga bilmiyorum kullanmayın diyolar bende bi kere denemek istiyom ama siteyede güvenemedim şimdiHocam o başka bir sorundur. Sana şöyle diyim 2012 model bilgisayar kullanıyorum 8-9 aydır CMD ile windows aktif bir sorun yok