Neler Yeni

Udemyden Alınan Bir Ders 1 Sene Sonra Kullanılsa Sorun Olur mu ?

RatVC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit
Arkadaşlar herkese öncelikle merhaba, benim bilgisayarım bu yaz bozuldu ve benim udemyden aldığım bir kaç ders var. Yeni bilgisayarı seneye alacağım. Bu yıl aldığım dersleri seneye kullansam sorun olurmu. Çünkü bir yıl geçmiş oluyor ve belki bir kaç şey değişmiştir. Derslerin Süresiz Olduğunu Biliyorum. Hani kütüphane isimleri vs. Değişiyor ya onlar sorun çıkartır mı

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bildiğim kadarıyla kurslar sınırsız süreli oluyor hocam, aldıklarımın hepsi duruyor.

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Bildiğim kadarıyla kurslar sınırsız süreli oluyor hocam, aldıklarımın hepsi duruyor.
ben alsam dinlesem 2 ay sonra arkadaşım girip dinleyebiliyor mu ?

RatVC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hocam süresiz olduğunu biliyorum. Kütüphane isimleri vs değişiyor ya sorun çıkartır mı

arturo

80+ Silver
Arkadaşlar herkese öncelikle merhaba, benim bilgisayarım bu yaz bozuldu ve benim udemyden aldığım bir kaç ders var. Yeni bilgisayarı seneye alacağım. Bu yıl aldığım dersleri seneye kullansam sorun olurmu. Çünkü bir yıl geçmiş oluyor ve belki bir kaç şey değişmiştir. Derslerin Süresiz Olduğunu Biliyorum. Hani kütüphane isimleri vs. Değişiyor ya onlar sorun çıkartır mı
Ölene kadar senin istediğin zaman izle.

Top Bottom