UEFA Şikeciler Listesi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Şikeciler değil ceza alanlar listesi. Fenerbahçe'nin şike yapmadığı kanıtlandı. galatasaraylılar, trabzonsporlular ve Fenerbahçe düşmanları dışında kabul etmeyen de kalmadı.

Şikeciler değil ceza alanlar listesi. Fenerbahçe'nin şike yapmadığı kanıtlandı. galatasaraylılar, trabzonsporlular ve Fenerbahçe düşmanları dışında kabul etmeyen de kalmadı.
Booooş
Bunlara ne kadar anlatsan da boş anlamazlar

Yıllardır olan konu neden yeniymiş gibi açılıyor? Ortalığı mı karıştırmak istiyorsun?
Amacı forumu karıştırmak başka bişey değil. Peygamber efendimiz ile ilgili de konu açıyor dinimizde olan şeylere masal dediği halde ne bekliyorsun ki hocam ? Kaç kez millete hakaret edip ban yedi insan hiç mi akillanmaz? Öğretmenlik yapacak öğrencilerine acıyorum.

İşleri güçleri fenerle uğraşmak şike değil ceza aldı cas ve uefa ts nin yaptığı başvurularını kabul etmedi

Yıllardır olan konu neden yeniymiş gibi açılıyor? Ortalığı mı karıştırmak istiyorsun?
Ha bu yıllardır biliniyor muydu zaten?
Ben yeni yayımlandı sandım da paylaştım, medeni şekilde tartışmayıp ortalığı karıştıranlar varsa da konuyu rapor edin, kilitlensin.

Ha bu yıllardır biliniyor muydu zaten?
Ben yeni yayımlandı sandım da paylaştım, medeni şekilde tartışmayıp ortalığı karıştıranlar varsa da konuyu rapor edin, kilitlensin.
Saygılar🥰:

Integrity​

Thursday 1 March 2018

4 yıl önceki yayınlanmış bildirge şimdi mi karşına çıktı?🙂

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri