H Haksoy06 80+ Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 204 Dahası Reaksiyon skoru 52 İsim Hüseyin Aksoy 27 Temmuz 2024 #1 2 YIL ÖRÜGÜN EĞİTİM OKUYORUM AMA AÇIKTAN OKUMAK İSTİYORUM OKULU BIRAKIP GELDİM KAYDIMI SİLDİRMEDİM SINAVSIZ 2.Cİ ÜNİVERSİTEYEK KAYIT OLSAM ÖRGÜN EĞİTİMİMDEKİ KAYDIMI SİLMESEM TECİL EDEBİLİMİYİM YİNE
2 YIL ÖRÜGÜN EĞİTİM OKUYORUM AMA AÇIKTAN OKUMAK İSTİYORUM OKULU BIRAKIP GELDİM KAYDIMI SİLDİRMEDİM SINAVSIZ 2.Cİ ÜNİVERSİTEYEK KAYIT OLSAM ÖRGÜN EĞİTİMİMDEKİ KAYDIMI SİLMESEM TECİL EDEBİLİMİYİM YİNE
Pukiina 80+ Bronze Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 564 27 Temmuz 2024 #2 Haksoy06 yazmış: 2 YIL ÖRÜGÜN EĞİTİM OKUYORUM AMA AÇIKTAN OKUMAK İSTİYORUM OKULU BIRAKIP GELDİM KAYDIMI SİLDİRMEDİM SINAVSIZ 2.Cİ ÜNİVERSİTEYEK KAYIT OLSAM ÖRGÜN EĞİTİMİMDEKİ KAYDIMI SİLMESEM TECİL EDEBİLİMİYİM YİNE Devamı için tıklayın... Dostum kaydı niye sildiresin ki? Seçtiğin eğitimin uzaktan açık öğretimi varsa ona geçirebilirsin veya okuduğunu dondur. Şöyle bir olay var askerlikle ilgiliyse durumun e devlette okuyor göründüğün için zaten sisteme tecillenmiş görünüyor
Haksoy06 yazmış: 2 YIL ÖRÜGÜN EĞİTİM OKUYORUM AMA AÇIKTAN OKUMAK İSTİYORUM OKULU BIRAKIP GELDİM KAYDIMI SİLDİRMEDİM SINAVSIZ 2.Cİ ÜNİVERSİTEYEK KAYIT OLSAM ÖRGÜN EĞİTİMİMDEKİ KAYDIMI SİLMESEM TECİL EDEBİLİMİYİM YİNE Devamı için tıklayın... Dostum kaydı niye sildiresin ki? Seçtiğin eğitimin uzaktan açık öğretimi varsa ona geçirebilirsin veya okuduğunu dondur. Şöyle bir olay var askerlikle ilgiliyse durumun e devlette okuyor göründüğün için zaten sisteme tecillenmiş görünüyor