Neler Yeni

ufak bir yardıma ihtiyacım var ryzen 5000 serisi msı b550 mortar

tamerumut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
tamer umut
ryzen 5000 serisi msı b550 mortar anakartta desteği varmı direkt yoksa bios güncellemesi yapmam gerekiyor mu anakart 0 yeni aldım yarın takıcam şuan evde değilim o yüzden merak ettim bir sorayım dedim

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ryzen 5000 serisi msı b550 mortar anakartta desteği varmı direkt yoksa bios güncellemesi yapmam gerekiyor mu anakart 0 yeni aldım yarın takıcam şuan evde değilim o yüzden merak ettim bir sorayım dedim
Anakartin bios flashback özelliği varsa çok basit bir şekilde yapabilirsiniz ve evet bios güncellemesi yapmanız lazım

tamerumut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
tamer umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aaaaa

Son düzenleme:

tamerumut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
tamer umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartin bios flashback özelliği varsa çok basit bir şekilde yapabilirsiniz ve evet bios güncellemesi yapmanız lazım
Bios flash varmış dostum işlemciyi taktıktan sonramı basmam gerekiyo yoksa anakart boş iken mi ben şuana kadar hep usb bellekten güncelledim biosumu yardım edersen çok sevinirim

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bios flash varmış dostum işlemciyi taktıktan sonramı basmam gerekiyo yoksa anakart boş iken mi ben şuana kadar hep usb bellekten güncelledim biosumu yardım edersen çok sevinirim
Hiçbirşey takılı değilken yapabilirsin. Çok basit bir işlem zaten , gerekli dosyaları Flasha attıktan sonra düğmesine basıyorsun. Linkini bırakıyorum sen kendi Anakart Biosunu at Flasha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,847
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan
Top Bottom