Anakartin bios flashback özelliği varsa çok basit bir şekilde yapabilirsiniz ve evet bios güncellemesi yapmanız lazımryzen 5000 serisi msı b550 mortar anakartta desteği varmı direkt yoksa bios güncellemesi yapmam gerekiyor mu anakart 0 yeni aldım yarın takıcam şuan evde değilim o yüzden merak ettim bir sorayım dedim
Bios flash varmış dostum işlemciyi taktıktan sonramı basmam gerekiyo yoksa anakart boş iken mi ben şuana kadar hep usb bellekten güncelledim biosumu yardım edersen çok sevinirimAnakartin bios flashback özelliği varsa çok basit bir şekilde yapabilirsiniz ve evet bios güncellemesi yapmanız lazım
Hiçbirşey takılı değilken yapabilirsin. Çok basit bir işlem zaten , gerekli dosyaları Flasha attıktan sonra düğmesine basıyorsun. Linkini bırakıyorum sen kendi Anakart Biosunu at FlashaBios flash varmış dostum işlemciyi taktıktan sonramı basmam gerekiyo yoksa anakart boş iken mi ben şuana kadar hep usb bellekten güncelledim biosumu yardım edersen çok sevinirim
çok teşekkürlerHiçbirşey takılı değilken yapabilirsin. Çok basit bir işlem zaten , gerekli dosyaları Flasha attıktan sonra düğmesine basıyorsun. Linkini bırakıyorum sen kendi Anakart Biosunu at Flasha