Neler Yeni

Ufaktan beyaz saç erkeği karizmatik yapar mı?

xFavian

80+
Reaksiyon skoru
55
18 yaşındayım, saçlarımda ufak tefek beyaz saçlar var belli oluyor normalde kumralım. Bugün bi tane 25 li yaşlarda abi ve abla durduk yere bu saçımın ayrı bir karizması olduğunu söyledi artık beni teselli amaçlı mı söylediler bilemiyorum ama sizce bu dedikleri doğru mudur?
Post automatically merged:

resmi internetten buldum bu miktarda beyazlar var.
1730544420182.png

Bembeyaz olsa belki, biraz karizma katılabilir. Düzgün bir giyinimle gözleri üstüne çekebilirsin. Geralt of Rivia gibi gezersin. Fakat konuda paylaştığın şekli yaşlılık alâmeti olmaktan öteye gitmiyor. Karizma kattığını düşünmüyorum. Teselli amaçlı söylemiştir.

Bembeyaz olsa belki, biraz karizma katılabilir. Düzgün bir giyinimle gözleri üstüne çekebilirsin. Geralt of Rivia gibi gezersin. Fakat konuda paylaştığın şekli yaşlılık alâmeti olmaktan öteye gitmiyor. Karizma kattığını düşünmüyorum. Teselli amaçlı söylemiştir.
geraltin yuzu olmadiktan sonra herseyi benzese de guzel durmaz

yapmaz kardesım baska bır sorun var mıydı?

geraltin yuzu olmadiktan sonra herseyi benzese de guzel durmaz
Çene hattı olmayan, gıdısı kocaman, çirkin bir yüz olmasın kâfi. Çoğu ortalama yüze yakıştırıyorum ben. Günlük hayatta çokça albino birey görüyorum. Bilhassa siyah ağırlıklı bir kombin yapıldığında ayrı bir hava katıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,538
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri