- En İyi Cevap
- 4
rica ederimTeşekkürler
rica ederimTeşekkürler
Adam mezara kadar bu işi severek yapan ve yapacak olan ender insanlardandır. Yâni sistem bitmez bu adam da rahat olAlamayacağız ama olsun.![]()
Kral biliyorsun çoğu öğrenci şuan çalışıyor yaz tatilinin bitimine doğru herkes para biriktirecek. Yaz tatilinin sonuna doğru güzel bir F/P 6-7K bandında sistem yapma şansın var mı? Şimdiden teşekkür ediyorum.6-7 arası
Yeni açılan şubeleri soyulmadı mı zaten?Ne ara şube açtılar, başlarına gelen olaya rağmen helal olsun.
Baya sağlam bişey gelicek haberiniz olsun
Ben Gaming.gen diyorum. O soygun sonrası belki destek niyetineBüyük ihtimalle İncehesap olacak.
Dolar düştü diye yaptıysan gerçekten helal olsun kardeşim diycek bir şey bulamıyorumFiyata ufak bir dokunuş yaptım![]()
Yine fiyat performans sistem olur büyük ihtimalle.Ben Gaming.gen diyorum. O soygun sonrası belki destek niyetine
Abi seni yakalamışken sorayım, 7-7.5k bütçem var, 5600g ile sistem dizip 1 sene sonra ekran kartı mı alayım yoksa direk 7.5kya ekran kartlı birşeyler mi bakayım ? bazı parçaları ikinci el almam gerekebilir belki ama sorun yok.rica ederim