- En İyi Cevap
- 4
rica ederimTeşekkürler
rica ederimTeşekkürler
Adam mezara kadar bu işi severek yapan ve yapacak olan ender insanlardandır. Yâni sistem bitmez bu adam da rahat olAlamayacağız ama olsun.
Kral biliyorsun çoğu öğrenci şuan çalışıyor yaz tatilinin bitimine doğru herkes para biriktirecek. Yaz tatilinin sonuna doğru güzel bir F/P 6-7K bandında sistem yapma şansın var mı? Şimdiden teşekkür ediyorum.6-7 arası
Yeni açılan şubeleri soyulmadı mı zaten?Ne ara şube açtılar, başlarına gelen olaya rağmen helal olsun.
Baya sağlam bişey gelicek haberiniz olsun
Ben Gaming.gen diyorum. O soygun sonrası belki destek niyetineBüyük ihtimalle İncehesap olacak.
Dolar düştü diye yaptıysan gerçekten helal olsun kardeşim diycek bir şey bulamıyorumFiyata ufak bir dokunuş yaptım
Yine fiyat performans sistem olur büyük ihtimalle.Ben Gaming.gen diyorum. O soygun sonrası belki destek niyetine
Abi seni yakalamışken sorayım, 7-7.5k bütçem var, 5600g ile sistem dizip 1 sene sonra ekran kartı mı alayım yoksa direk 7.5kya ekran kartlı birşeyler mi bakayım ? bazı parçaları ikinci el almam gerekebilir belki ama sorun yok.rica ederim