Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?Alıntıyı görüntüle
böyle bir hata alıyorum
Chrome ve edgeden denedim geçen oluyordu ufolar bazen titriyo diye test ediyordum sürekliHangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
Çerezleri vs. temizleyip öyle deneyin.Chrome ve edgeden denedim geçen oluyordu ufolar bazen titriyo diye test ediyordum sürekli
hala aynı durumÇerezleri vs. temizleyip öyle deneyin.
Daha önce bir kaç test yapıp sonucunu gördüyseniz kafanıza takmanız gereken bir şey yok gibi duruyor. İsterseniz başka bir tarayıcı deneyin, FireFox'u denemenizi öneririm. Diğer bütün tarayıcılar Chrome'un görüntüsü değiştirilmiş versiyonu. Belki FireFox'da testi gerçekleştirebilirsiniz.hala aynı durum
Daha önce test yaptım sadece ara sıra ufo titriyordu onuda anlamadım neden oluyor siz biliyormusunuz böyle pırpır yapıyordu siyah çizgilerde aynıDaha önce bir kaç test yapıp sonucunu gördüyseniz kafanıza takmanız gereken bir şey yok gibi duruyor. İsterseniz başka bir tarayıcı deneyin, FireFox'u denemenizi öneririm. Diğer bütün tarayıcılar Chrome'un görüntüsü değiştirilmiş versiyonu. Belki FireFox'da testi gerçekleştirebilirsiniz.
Daha önce test yaptım sadece ara sıra ufo titriyordu onuda anlamadım neden oluyor siz biliyormusunuz böyle pırpır yapıyordu siyah çizgilerde aynı
Pek iyi görünmüyor sonuç.Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde mi hocam?
Benim değil internetten kopyaladım.Pek iyi görünmüyor sonuç.
bekleyin etiketliyim konuyaAlıntıyı görüntüle
Bu şekilde mi hocam?
bu şekilde renklerde bazen karışıyor ayaklar titriyorAlıntıyı görüntüle
Bu şekilde mi hocam?
Bu bahsettiğiniz ufo'lardaki değil mi, mönitördeki soldan sağa doğru geçen siyahlıklardan bahsetmiyorsunuz?bekleyin etiketliyim konuya
Mesaj otomatik birleştirildi:
MP223 Ufo titriyor ve ufo renk karışıyor
MSI PRO MP223 MPRT açıkken ufo bazen titriyor pırpır yapıyor ve sarı olan kafa yeri hafif sağa kayıyor bazen. ama titremeyi yapıyor bi yapıyor bi kesiyor. sadece ufo tesste öyle oluyor en üstteki ufonun ayakları titriyor bi normale dönüyor bazende titriyor. oyunda bi yan etki vesaire görmedim...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
bu şekilde renklerde bazen karışıyor ayaklar titriyor
Ufolardada oluyor o siyah barlardada içi titrediğnide baya beyaz oluyor nokta noktaBu bahsettiğiniz ufo'lardaki değil mi, mönitördeki soldan sağa doğru geçen siyahlıklardan bahsetmiyorsunuz?
Buradaki gözüken şey yırtılma, bu gayet normal bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitör yırtılmaları (screen tearing), ekranın yenileme hızı ile grafik kartının ürettiği karelerin uyumsuz olmasından kaynaklanır. Bu durumda, ekran birden fazla kareyi aynı anda gösterir ve görüntü bölünmüş gibi görünür.