Fantastiktürk
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Ghosting her türlü monitör incelemesinde bahsedilen bir kavram. Ve malumunuz ghosting'i test etmek için şöyle bir site var:
Ancak görüyorum ki hala forumdaşlar ghosting'in ne olduğunu karıştıriyor ve sitede neye bakması gerektiğini bilmiyor. Bunun nedeni bazı teknoloji kanallarinın da bunu yanliş bilmesi ve incelemelerinde sürekli yanlış bilgilendirmesi.
Bir konuda bir arkadaşın yine aynı hataya düştüğünü gördüm. Ona yazdığim cevabi bir konu yapayım da herkes görsün dedim. Bknz.
Konuda geçen link:
Bu da bahsettiğim son videosundaki test:
Edit: son videosunda eski haline dönmuş yine. Bu Gamepower T80 videosu.
Ek: Eğer bunu basit bir hata sanıyorsanız yanılırsınız. Bu videosunu bir forumdaş sorduğu için izledim ve her 10 saniyede bir yanlış bilgilendirme yapıyor İsteyen olursa bir videosunu seçelim sırayla hatalarini sayabilirim size böyle. Ve bu PC Hocası'na özel değil. Önceki sefer bahsettiğim üzere diğer büyük TR kanalları da hatalı yapıyor bunu.
Blur Busters TestUFO Motion Tests
Blur Busters UFO Motion Tests with ghosting test, 30fps vs 60fps, 120hz vs 144hz vs 240hz, PWM test, motion blur test, judder test, benchmarks, and more.
www.testufo.com
Bir konuda bir arkadaşın yine aynı hataya düştüğünü gördüm. Ona yazdığim cevabi bir konu yapayım da herkes görsün dedim. Bknz.
Bu da bahsettiğim son videosundaki test:
Edit: son videosunda eski haline dönmuş yine. Bu Gamepower T80 videosu.
Ek: Eğer bunu basit bir hata sanıyorsanız yanılırsınız. Bu videosunu bir forumdaş sorduğu için izledim ve her 10 saniyede bir yanlış bilgilendirme yapıyor İsteyen olursa bir videosunu seçelim sırayla hatalarini sayabilirim size böyle. Ve bu PC Hocası'na özel değil. Önceki sefer bahsettiğim üzere diğer büyük TR kanalları da hatalı yapıyor bunu.
Son düzenleme: