Neler Yeni

Rehber Ufo testindeki ghosting nedir?

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ghosting her türlü monitör incelemesinde bahsedilen bir kavram. Ve malumunuz ghosting'i test etmek için şöyle bir site var:
Ancak görüyorum ki hala forumdaşlar ghosting'in ne olduğunu karıştıriyor ve sitede neye bakması gerektiğini bilmiyor. Bunun nedeni bazı teknoloji kanallarinın da bunu yanliş bilmesi ve incelemelerinde sürekli yanlış bilgilendirmesi.

Bir konuda bir arkadaşın yine aynı hataya düştüğünü gördüm. Ona yazdığim cevabi bir konu yapayım da herkes görsün dedim. Bknz.
Screenshot_2024-11-26-16-43-33-475_com.android.chrome.png
Screenshot_2024-11-26-16-44-00-967_com.android.chrome.png
Screenshot_2024-11-26-16-44-11-021_com.android.chrome.png
Konuda geçen link:
Bu da bahsettiğim son videosundaki test:
Screenshot_2024-11-26-16-52-57-271_com.android.chrome.png

Edit: son videosunda eski haline dönmuş yine. Bu Gamepower T80 videosu.

Ek: Eğer bunu basit bir hata sanıyorsanız yanılırsınız. Bu videosunu bir forumdaş sorduğu için izledim ve her 10 saniyede bir yanlış bilgilendirme yapıyor 🤷🏻‍♂️ İsteyen olursa bir videosunu seçelim sırayla hatalarini sayabilirim size böyle. Ve bu PC Hocası'na özel değil. Önceki sefer bahsettiğim üzere diğer büyük TR kanalları da hatalı yapıyor bunu.

Son düzenleme:

Shourd

80+ Gold
Ghosting her türlü monitör incelemesinde bahsedilen bir kavram. Ve malumunuz ghosting'i test etmek için şöyle bir site var:
Ancak görüyorum ki hala forumdaşlar ghosting'in ne olduğunu karıştıriyor ve sitede neye bakması gerektiğini bilmiyor. Bunun nedeni bazı teknoloji kanallarinın da bunu yanliş bilmesi ve incelemelerinde sürekli yanlış bilgilendirmesi.

Bir konuda bir arkadaşın yine aynı hataya düştüğünü gördüm. Ona yazdığim cevabi bir konu yapayım da herkes görsün dedim. Bknz.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleKonuda geçen link:
Bu da bahsettiğim son videosundaki test:
Alıntıyı görüntüle
Edit: son videosunda eski haline dönmuş yine. Bu Gamepower T80 videosu.

Ek: Eğer bunu basit bir hata sanıyorsanız yanılırsınız. Bu videosunu bir forumdaş sorduğu için izledim ve her 10 saniyede bir yanlış bilgilendirme yapıyor 🤷🏻‍♂️ İsteyen olursa bir videosunu seçelim sırayla hatalarini sayabilirim size böyle. Ve bu PC Hocası'na özel değil. Önceki sefer bahsettiğim üzere diğer büyük TR kanalları da hatalı yapıyor bunu.
Konu iyi bu konu anlatım idare eder elinize sağlık rehber için önerimse keşke başlıklsr altında toplayıp anlat saydınız ve varsa neler yapılması gerektiğini de

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu iyi bu konu anlatım idare eder elinize sağlık rehber için önerimse keşke başlıklsr altında toplayıp anlat saydınız ve varsa neler yapılması gerektiğini de
Rehber yazmıyorum normalde. Ara sıra soru soranlara yazdıklarimı kopyala yapistir yazıyorum. Zira detaylı ve düzenli bir rehber yazmak çok vakit istiyor. Hiç olmamasından iyidir diye atiyorum çünkü TR'de bu konuda düzgün rehber sayisı iki elin parmağını geçmez.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp
ghostingi herkes biliyor artık, veya öğrenmek isteyen her türlü kaynak bulabiliyor, inverse ghosting ve overshooting hakkında insanların bilgilenmesi lazım, her şey o arkada çıkan karanlık görüntü değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama eline sağlık çok güzel olmuş bilgilendirici 👍

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ghostingi herkes biliyor artık, veya öğrenmek isteyen her türlü kaynak bulabiliyor, inverse ghosting ve overshooting hakkında insanların bilgilenmesi lazım, her şey o arkada çıkan karanlık görüntü değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama eline sağlık çok güzel olmuş bilgilendirici 👍
Ben biliyorum elbette. Ama dediğiniz doğru değil. Madem herkes biliyor hala neden çoğu "büyük" kanal yanlış paylaşıyor? PC Hocasını görüyorsunuz işte. O kopya görüntülerin olduğu resim son videosundan alinma. Ayrıca hayır kaynak bulamıyorsunuz. İngilizce elbette bir dünya var fakat yanlış bilgilendirme yapamdan ghostingi anlatabilecek Türkçe rehber sayısı çok az.

Overshoot ve inverse ghosting hakkında Adriatique hocanın de şöyle çok iyi bir rehberi var zaten:

Top Bottom