Rampage KB-R105
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
operasyon kasası artar büyük ihtimalle operasyon bitince oyundan düşmeyecek çünkü
o rmr la alakalı değil North u biri hype ladı , aynı ufuk kasasına olucak gibidün rmr north holo 6-7 TL di suan 32tl olmus
Mesaj otomatik birleştirildi:
mıktarı artıyor ama parasıda artıyor anlamadım
tabii ki artıcak ama onlardan birsürü aldıkları için fiyatlar 20 tl ye yaklaşınca tekrar düşücek çünkü birileri pazara 50k 70k kasa koyucakoperasyon kasası artar büyük ihtimalle operasyon bitince oyundan düşmeyecek çünkü
pump and dump redditçilerin mantığıZengin yatırımcılar(Çinli yatırımcılar) fiyatlari yükselterek kaar ediyor bende fark ettim ve acele ederek satın aldım
Reis envarter açmaya gerek kalmadı. 43 K giriş var ) Şuan itibari ile sabaha tekrar görüşmek dileği ile. İyi forumlarEnvanterini açsana reis.
helal olsun hocam keşke daha önce görseydim konuyu 300tl çok iyi para0.31 den alıp şuan 0.38 e satıyorum kasa başına 5 kuruş kaar ve üstüne 5k kasa aldım 15k siparişden sadece 1k geldi yani 6000x0.05= TL kaarım var
300 TL
economyst0.31 den alıp şuan 0.38 e satıyorum kasa başına 5 kuruş kaar ve üstüne 5k kasa aldım 15k siparişden sadece 1k geldi yani 6000x0.05= TL kaarım var
300 TL
bende bi ara zupdan para kasıyodumTeşşekür ederim yorumun için , bu kasadan sonra başka kasada var aslında onuda paylaşmayı düşünüyorum