Neler Yeni

Ufuk Kasası Fiyatları Yükselecek

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Steam'de şuan 30 kuruş ile 32 kuruş arasında olan ufuk kasası tahminlerimle 2 gün içersinde 40 kuruşa yükselicek yani bu demek oluyor ki, 30 kuruştan aldıysanız kasa başına 6 kuruş kaar ediceksiniz.Ben şuan 5.000 adet aldım ve 15.000 adet sipariş verdim.Size de tavsiye ediyorum satın almanızı.

Steam:https://steamcommunity.com/id/mases/
Yatırım tavsiyesi vermek suçtur

Enes Yaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Enes Yaz
Başkasının aklıyla yatırım yapmayın.
Rehberlerim var 3k kişiye kadar ulaşmış ve 70 kişilik grubum var eğer yanliş bilgiler verseydim bu kadar insanlar grupta olmazdı ve rehberlerime Award atmazdı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yatırım tavsiyesi vermek suçtur
Yatırım tavsiyesi değil ki, ben yatıırım tavsiyesi demedim sadece yatırımcılar dedim

Hocam zamanın da (2013) böyle denmişti mavi yeşil ve kırmızı kasalar için sadece kırmızı değerlendi
Bravo kasasına'da aynısı dendi ve şuan bravo kasasına bakabilirsiniz

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Envaterimi açsamda Depo ya sakladığım için gözükmez ve gizli yatırımlarım var o yüzden gösteremem
ozaman sana şöyle söyleyim. Ufuk kasası neden yükselecek ? :D operasyon değil bişe dğeil ufuk kasası cıktığından beri biliyorum kasayı. Maç sonu drop olarak düşen kasanın yükselmesi çok çok çok zor. Firar kasası eskiden drop olarak düşüyordu hatta hydra örneğini vereyim sana 2 yıl önce 3-4 tl ydi. sonra droplardan düşmeyi kaldırdılar. ayrıca operasyon kasası olduu için 2 yılda 3 tl den 60 tl ye çıktı. Ufuk kasası yükselmez bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
ARKADAŞLAR BAŞKASININ AKLIYLA YATIRIM YAPMAYIN

Enes Yaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Enes Yaz
ozaman sana şöyle söyleyim. Ufuk kasası neden yükselecek ? :D operasyon değil bişe dğeil ufuk kasası cıktığından beri biliyorum kasayı. Maç sonu drop olarak düşen kasanın yükselmesi çok çok çok zor. Firar kasası eskiden drop olarak düşüyordu hatta hydra örneğini vereyim sana 2 yıl önce 3-4 TL ydi. sonra droplardan düşmeyi kaldırdılar. ayrıca operasyon kasası olduu için 2 yılda 3 TL den 60 TL ye çıktı. Ufuk kasası yükselmez bence.
Aktif kasa havuzu vardır ve bir sonraki kasa gelişinde bu kasanın çıkma olasılığı vardır bu yüzden bu kasa 1 yıl içinde baya değerlenicek kesin olarak.Ama benim şimdi dediğim ise Zengin insanların fiyatlari düşürüp satın alıp yükseltip satmasıyla alakalı 100k horizon kasası stocklamış adam gördüm 100 adet deponun içinde,buda bu insanlardan.100k satın almış kişiyle konuştum satmadan önce bana söyleyebilip bilemiyceğini sordum ve söyliyiceğini söyledi.

Şuan başım biraz ağrıyor anlatmamış olabilirim anlamadıysan bir daha yazabilirim

https://prnt.sc/yfg4p2 2 saat içindde 40 kuruş olucağını düşünüyorum

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Aktif kasa havuzu vardır ve bir sonraki kasa gelişinde bu kasanın çıkma olasılığı vardır bu yüzden bu kasa 1 yıl içinde baya değerlenicek kesin olarak.Ama benim şimdi dediğim ise Zengin insanların fiyatlari düşürüp satın alıp yükseltip satmasıyla alakalı 100k horizon kasası stocklamış adam gördüm 100 adet deponun içinde,buda bu insanlardan.100k satın almış kişiyle konuştum satmadan önce bana söyleyebilip bilemiyceğini sordum ve söyliyiceğini söyledi.

Şuan başım biraz ağrıyor anlatmamış olabilirim anlamadıysan bir daha yazabilirim
anladım demek istediğini bendfe alım satım yapıyorum ama kasa falan değil skin daha çok benim kisi. Ama ufuk kasası çok eski bir kasa şimdiye kadar değerlenmedi şimdide şans işi. İnsallah dediğin gibi olur :D

Enes Yaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Enes Yaz
anladım demek istediğini bendfe alım satım yapıyorum ama kasa falan değil skin daha çok benim kisi. Ama ufuk kasası çok eski bir kasa şimdiye kadar değerlenmedi şimdide şans işi. İnsallah dediğin gibi olur :D
Umarım işlerin yolunda gider

evi arabayı sattın heralde 5k kasa 15k siparis nedir la
Şimdi telefonu satmaya gidiyorum onun parasıyla ufuk kasası alıp yarına İphone 12 sipariş vericem

Rampage KB-R105

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
1612552137935.png

redlıneyı satasım yok hıc yatırım nıyetıne ben rmr hololardan aldım 7-8 tane artarlar diye

Enes Yaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Enes Yaz
Alıntıyı görüntüle

redlıneyı satasım yok hıc yatırım nıyetıne ben rmr hololardan aldım 7-8 tane artarlar diye
Sticker alman mantıklı ama sakın kapsül alma çünkü Ne kadar satıldığı belli değil.Eğer biraz daha sticker almak istiyorsan turnuvadan sonra Tyloo Stickerlarına bakabilirsin en potansiyelli sticker

Rampage KB-R105

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sticker alman mantıklı ama sakın kapsül alma çünkü Ne kadar satıldığı belli değil.Eğer biraz daha sticker almak istiyorsan turnuvadan sonra Tyloo Stickerlarına bakabilirsin en potansiyelli sticker
dün rmr north holo 6-7 tl di suan 32tl olmus

mıktarı artıyor ama parasıda artıyor anlamadım

!rekLiii

80+
Şimdi kimseye muhalefet olmak istemem ama, 1.si Gamma2 2.si Gölge kasası asıl önemlisi parçalanmış kasa oyın sonrası düşüyor ve 0.70 lerden 1.40 lara yükseldiğini gördük gamma2 nin. CS 20 kadası oyın sonrası düşen kasada 1.20 leri gördü. Oyun sonu düşen kasa neden yükselir brnce tahminimce yatırımcılardan kaynaklanıyor. Steam bazıları için oyun, bazıları için al sat yaparak oyunlara para vermeyen insanların olduğu bir yer. Tehlikebölgr kasasını 0.70 leri gördüğünü biliyorum. Envarter aç diyene açabilirim hiç sorun yok. Depomda CS Go Silah kasası 1-2 parçalanmış ağ kasası kırık diş operasyon kasası gibi uzun vadeli kasalarım var. Ama şunuda ispat edebilirim inanmayanlar için. Ufuk kasasını bugün sabah 100 adetini 0.32 den koyup 0.34 den satıldığını pazar grçmişimden gösterebilirim. Şuan 2000 adet sipariş verdim. Ben ufak ufak biriksin oyun alayım diyen biriyim. İnanmayan steam ekleyebilir steam ismim: !RekLiii
Bayram değil seyran değil neden CS20 kasası yükseldi? Gamma2 - Gamma - Clutch - Gölge kasası gibi kasalar neden yükseldi ? Operasyon çıktı kasalar düşrceğine yükseldi? Bana bunu izah edin lütfen? Birkaç arkadaşım Tehlikeli bölgrnin uzun vadede Ufuk kasasınınında 0.50 leri göreceğini söylediler banada. Eleştri yapmak farklıdır, fikir alışverişi farklıdır arkafaşlar. Lütfen biri bana 1 yılda opetasyondan önce 3 defa düşüş yapıp, operasyondan sonra4. Kez yükselen Gölge - gama- gamma2 clutch kasalarının neden yükseldiğini anlatabilirmi. Dip not: gamma3 kasasından 18 tl ile başlayıp 109 lirayı gördüm 3 ayda. Şuan farklı kasalar ile kendi çapımda al sat yapıyorum. İyi forumlar herkeze

Top Bottom