Ugreen cat6 kablosu nasıldır?

Lagrima

80+
Reaksiyon skoru
39
Bundan birkaç gün önce eve fiber bağlattım ve modemi fiber kabloların az temas etmesi gerektiğinden kapı girişine yakın bir yere kurduk.Ancak vdsl kullanıcısıyken kablolu şekilde bilgisayarıma bağlanıyordum. Hal böyle olunca kablo almam gerekti. Lakin kabloyu halının altından geçireceğim için klasik cat6 kabloları şişkinlik yaratıyor.sizce 12 metre bu kabloyu almalı mıyım? Yoksa şişkinliği göze alıp klasik cat6 mı kullanmalıyım?Önceliğim en yüksek hızı almak.

Bu fiyatın 15 mt cat6 için baya fazla geldi.

En son 20 mt kabloyu 20 küsür liraya almıştım.

Her sitede fiyatı normal cat6 lara göre yüksek.
Kaliteli olduğunu varsayıyorum.

Bundan birkaç gün önce eve fiber bağlattım ve modemi fiber kabloların az temas etmesi gerektiğinden kapı girişine yakın bir yere kurduk.Ancak vdsl kullanıcısıyken kablolu şekilde bilgisayarıma bağlanıyordum. Hal böyle olunca kablo almam gerekti. Lakin kabloyu halının altından geçireceğim için klasik cat6 kabloları şişkinlik yaratıyor.sizce 12 metre bu kabloyu almalı mıyım? Yoksa şişkinliği göze alıp klasik cat6 mı kullanmalıyım?Önceliğim en yüksek hızı almak.

Bende onun ince versiyonu var gayet memnunum hiç bir sıkıntısı yok internet paketi 24mbps 24ünü veriyor sağlıklı şekilde

Bu fiyatın 15 mt cat6 için baya fazla geldi.

En son 20 mt kabloyu 20 küsür liraya almıştım.
evet normalde cat 6 kabloları uygun oluyor.Ama bana ince kablo gerektiği için en iyi bunu bulabildim.Açıkcası başka güven veren ince kablo yoktu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende onun ince versiyonu var gayet memnunum hiç bir sıkıntısı yok internet paketi 24mbps 24ünü veriyor sağlıklı şekilde
bu kablonun daha incesi mevcut mu?Link atabilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,705
Üyeler
183,785
Son üye
Knight214
Geri