Neler Yeni

Ugreen cat6 kablosu nasıldır?

Lagrima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emre Ulaş kaplan
Bundan birkaç gün önce eve fiber bağlattım ve modemi fiber kabloların az temas etmesi gerektiğinden kapı girişine yakın bir yere kurduk.Ancak vdsl kullanıcısıyken kablolu şekilde bilgisayarıma bağlanıyordum. Hal böyle olunca kablo almam gerekti. Lakin kabloyu halının altından geçireceğim için klasik cat6 kabloları şişkinlik yaratıyor.sizce 12 metre bu kabloyu almalı mıyım? Yoksa şişkinliği göze alıp klasik cat6 mı kullanmalıyım?Önceliğim en yüksek hızı almak.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Bu fiyatın 15 mt cat6 için baya fazla geldi.

En son 20 mt kabloyu 20 küsür liraya almıştım.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Her sitede fiyatı normal cat6 lara göre yüksek.
Kaliteli olduğunu varsayıyorum.

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
Bundan birkaç gün önce eve fiber bağlattım ve modemi fiber kabloların az temas etmesi gerektiğinden kapı girişine yakın bir yere kurduk.Ancak vdsl kullanıcısıyken kablolu şekilde bilgisayarıma bağlanıyordum. Hal böyle olunca kablo almam gerekti. Lakin kabloyu halının altından geçireceğim için klasik cat6 kabloları şişkinlik yaratıyor.sizce 12 metre bu kabloyu almalı mıyım? Yoksa şişkinliği göze alıp klasik cat6 mı kullanmalıyım?Önceliğim en yüksek hızı almak.

Bende onun ince versiyonu var gayet memnunum hiç bir sıkıntısı yok internet paketi 24mbps 24ünü veriyor sağlıklı şekilde

Lagrima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emre Ulaş kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyatın 15 mt cat6 için baya fazla geldi.

En son 20 mt kabloyu 20 küsür liraya almıştım.
evet normalde cat 6 kabloları uygun oluyor.Ama bana ince kablo gerektiği için en iyi bunu bulabildim.Açıkcası başka güven veren ince kablo yoktu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende onun ince versiyonu var gayet memnunum hiç bir sıkıntısı yok internet paketi 24mbps 24ünü veriyor sağlıklı şekilde
bu kablonun daha incesi mevcut mu?Link atabilir misiniz?

Top Bottom