Neler Yeni

Ukrayna Savaşı İle RUS Ekonomisinin Çökmeye Başlaması

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Kardeşim savaş konuştuğumuza göre neye göre güçlü olacak futbola göre değil ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Dostum benim ülkeler arasındaki tek korktuğum ülke Çin olur. Adamlardaki asker sayısı 3 ülke birleşince bile anca toplanıyor. Taş atarak savaş kazanırlar Rusya falan hikaye.

wxathlon

80+
Soruyorum sana Dünyanın 2. güçlü ülkesini? Cevabını çok merakla bekliyorum.
Dostum Dünyanın en büyük 2.ordu gücü rusya doğrudur ama sen dünyanın en güçlü 2.devleti rusya dersen yalan söylersin çünkü dünyanin en güçlü devletleri olabilimen için her alanda iyi olmalısın mesela şu alanlarda en iyilerden olman gerekli askeri,bilim,ekonomi,bağımsız ve üreten,nufüs güçü şimdi bunların hepsi 2 ülkede var abd ve çin o yüzden dünyanın en güçlü 1.ülkesi abd sonra çin gelir yani senin dediğin gibi rusya değildir ve son olarak bu savaşta taraf tutmak zorunda değilsin ben barıştan yana bir insanım birde tavsiyem senin böyle düşencelerinin tek sebebi patates ve pirinç çok fazla tüketmen ondan dolayı böyle düşünüyorsun :D

Son düzenleme:

majorw0w

80+ Silver
Dostum Dünyanın en büyük 2.ordu gücü rusya doğrudur ama sen dünyanın en güçlü 2.devleti rusya dersen yalan söylersin çünkü dünyanin en güçlü devletleri olabilimen için her alanda iyi olmalısın mesela şu alanlarda en iyilerden olman gerekli askeri,bilim,ekonomi,bağımsız ve üreten,nufüs güçü şimdi bunların hepsi 2 ülkede var abd ve çin o yüzden dünyanın en güçlü 1.ülkesi abd sonra çin gelir yani senin dediğin gibi rusya değildir
Bir de gülücük atmış :D Çini Rusyadan küçük görüyor.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
Dostum Dünyanın en büyük 2.ordu gücü rusya doğrudur ama sen dünyanın en güçlü 2.devleti rusya dersen yalan söylersin çünkü dünyanin en güçlü devletleri olabilimen için her alanda iyi olmalısın mesela şu alanlarda en iyilerden olman gerekli askeri,bilim,ekonomi,bağımsız ve üreten,nufüs güçü şimdi bunların hepsi 2 ülkede var abd ve çin o yüzden dünyanın en güçlü 1.ülkesi abd sonra çin gelir yani senin dediğin gibi rusya değildir ve son olarak bu savaşta taraf tutmak zorunda değilsin ben barıştan yana bir insanım birde tavsiyem senin böyle düşencelerinin tek sebebi patates ve pirinç az tüketmen ondan dolayı böyle düşünüyorsun :D
işte bu yüzden %100 amerika

Dostum Dünyanın en büyük 2.ordu gücü rusya doğrudur ama sen dünyanın en güçlü 2.devleti rusya dersen yalan söylersin çünkü dünyanin en güçlü devletleri olabilimen için her alanda iyi olmalısın mesela şu alanlarda en iyilerden olman gerekli askeri,bilim,ekonomi,bağımsız ve üreten,nufüs güçü şimdi bunların hepsi 2 ülkede var abd ve çin o yüzden dünyanın en güçlü 1.ülkesi abd sonra çin gelir yani senin dediğin gibi rusya değildir ve son olarak bu savaşta taraf tutmak zorunda değilsin ben barıştan yana bir insanım birde tavsiyem senin böyle düşencelerinin tek sebebi patates ve pirinç az tüketmen ondan dolayı böyle düşünüyorsun :D
Rusya güçlüydü ama SSCB zamanında. biraz geride kaldı diyebiliriz o dönemler.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Dostum Dünyanın en büyük 2.ordu gücü rusya doğrudur ama sen dünyanın en güçlü 2.devleti rusya dersen yalan söylersin çünkü dünyanin en güçlü devletleri olabilimen için her alanda iyi olmalısın mesela şu alanlarda en iyilerden olman gerekli askeri,bilim,ekonomi,bağımsız ve üreten,nufüs güçü şimdi bunların hepsi 2 ülkede var abd ve çin o yüzden dünyanın en güçlü 1.ülkesi abd sonra çin gelir yani senin dediğin gibi rusya değildir ve son olarak bu savaşta taraf tutmak zorunda değilsin ben barıştan yana bir insanım birde tavsiyem senin böyle düşencelerinin tek sebebi patates ve pirinç çok fazla tüketmen ondan dolayı böyle düşünüyorsun :D
Sen ne diyon savaş konuştuğumuz için doğal olarak ordudan bahsediyorumdur ya hani? Beynini biraz çalıştırırsan anlarsın dediğimi. Taraf falan da tutmuyorum Rusya'nın neyini tutacağım.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
Sen ne diyon savaş konuştuğumuz için doğal olarak ordudan bahsediyorumdur ya hani? Beynini biraz çalıştırırsan anlarsın dediğimi. Taraf falan da tutmuyorum Rusya'nın neyini tutacağım.
ekonomisi olmayan bir ülkenin askeri gücüde yüksek olamaz. rusyanın ekonomisi kötü darbeler alıyor, askeri gücüde buna göre değişir. bi rusyayı 2 günde patates etti avrupayla amerika xd

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
genel konudan alakasız sadece bu soruna ben ingiltere demek istiyorum hatta 1-İngiltere 2-ABD 3-Rusya veya çin
ABD ve İngiltere aynı değil miydi lo
Harbi şaka maka oraya ilk İngilizler gitti yerli halkı katletti ve ülke kurdu. :uzgunpeepo:

ekonomisi olmayan bir ülkenin askeri gücüde yüksek olamaz. rusyanın ekonomisi kötü darbeler alıyor, askeri gücüde buna göre değişir. bi rusyayı 2 günde patates etti avrupayla amerika xd
Amerika laf attı sadece küçük çocuk gibi. :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,046
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom