OnurCiftci26
80+ Bronze
15 yaşında çocuksun laflara bak neyse yaşına ve seviyene inemeyeceğim F5 çek.güle güle ablacım.
15 yaşında çocuksun laflara bak neyse yaşına ve seviyene inemeyeceğim F5 çek.güle güle ablacım.
Hocam ekonomimiz kötü ama askeri gücümüz gerçekten güzel Erdoğanın bu yanını seviyorum.kısaca akp ye oy verin mi diyorsun ? :d
tamam ablacım niye uzatıyorsun.15 yaşında çocuksun laflara bak neyse yaşına ve seviyene inemeyeceğim F5 çek.
Askeri*.Hocam ekonomimiz kötü ama asgari gücümüz gerçekten güzel Erdoğanın bu yanını seviyorum.
Otomatik düzeltme.Askeri*.
Dostum benim ülkeler arasındaki tek korktuğum ülke Çin olur. Adamlardaki asker sayısı 3 ülke birleşince bile anca toplanıyor. Taş atarak savaş kazanırlar Rusya falan hikaye.Kardeşim savaş konuştuğumuza göre neye göre güçlü olacak futbola göre değil ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Dostum Dünyanın en büyük 2.ordu gücü rusya doğrudur ama sen dünyanın en güçlü 2.devleti rusya dersen yalan söylersin çünkü dünyanin en güçlü devletleri olabilimen için her alanda iyi olmalısın mesela şu alanlarda en iyilerden olman gerekli askeri,bilim,ekonomi,bağımsız ve üreten,nufüs güçü şimdi bunların hepsi 2 ülkede var abd ve çin o yüzden dünyanın en güçlü 1.ülkesi abd sonra çin gelir yani senin dediğin gibi rusya değildir ve son olarak bu savaşta taraf tutmak zorunda değilsin ben barıştan yana bir insanım birde tavsiyem senin böyle düşencelerinin tek sebebi patates ve pirinç çok fazla tüketmen ondan dolayı böyle düşünüyorsunSoruyorum sana Dünyanın 2. güçlü ülkesini? Cevabını çok merakla bekliyorum.
Bir de gülücük atmış Çini Rusyadan küçük görüyor.Dostum Dünyanın en büyük 2.ordu gücü rusya doğrudur ama sen dünyanın en güçlü 2.devleti rusya dersen yalan söylersin çünkü dünyanin en güçlü devletleri olabilimen için her alanda iyi olmalısın mesela şu alanlarda en iyilerden olman gerekli askeri,bilim,ekonomi,bağımsız ve üreten,nufüs güçü şimdi bunların hepsi 2 ülkede var abd ve çin o yüzden dünyanın en güçlü 1.ülkesi abd sonra çin gelir yani senin dediğin gibi rusya değildir
işte bu yüzden %100 amerikaDostum Dünyanın en büyük 2.ordu gücü rusya doğrudur ama sen dünyanın en güçlü 2.devleti rusya dersen yalan söylersin çünkü dünyanin en güçlü devletleri olabilimen için her alanda iyi olmalısın mesela şu alanlarda en iyilerden olman gerekli askeri,bilim,ekonomi,bağımsız ve üreten,nufüs güçü şimdi bunların hepsi 2 ülkede var abd ve çin o yüzden dünyanın en güçlü 1.ülkesi abd sonra çin gelir yani senin dediğin gibi rusya değildir ve son olarak bu savaşta taraf tutmak zorunda değilsin ben barıştan yana bir insanım birde tavsiyem senin böyle düşencelerinin tek sebebi patates ve pirinç az tüketmen ondan dolayı böyle düşünüyorsun
Rusya güçlüydü ama SSCB zamanında. biraz geride kaldı diyebiliriz o dönemler.Dostum Dünyanın en büyük 2.ordu gücü rusya doğrudur ama sen dünyanın en güçlü 2.devleti rusya dersen yalan söylersin çünkü dünyanin en güçlü devletleri olabilimen için her alanda iyi olmalısın mesela şu alanlarda en iyilerden olman gerekli askeri,bilim,ekonomi,bağımsız ve üreten,nufüs güçü şimdi bunların hepsi 2 ülkede var abd ve çin o yüzden dünyanın en güçlü 1.ülkesi abd sonra çin gelir yani senin dediğin gibi rusya değildir ve son olarak bu savaşta taraf tutmak zorunda değilsin ben barıştan yana bir insanım birde tavsiyem senin böyle düşencelerinin tek sebebi patates ve pirinç az tüketmen ondan dolayı böyle düşünüyorsun
Sen ne diyon savaş konuştuğumuz için doğal olarak ordudan bahsediyorumdur ya hani? Beynini biraz çalıştırırsan anlarsın dediğimi. Taraf falan da tutmuyorum Rusya'nın neyini tutacağım.Dostum Dünyanın en büyük 2.ordu gücü rusya doğrudur ama sen dünyanın en güçlü 2.devleti rusya dersen yalan söylersin çünkü dünyanin en güçlü devletleri olabilimen için her alanda iyi olmalısın mesela şu alanlarda en iyilerden olman gerekli askeri,bilim,ekonomi,bağımsız ve üreten,nufüs güçü şimdi bunların hepsi 2 ülkede var abd ve çin o yüzden dünyanın en güçlü 1.ülkesi abd sonra çin gelir yani senin dediğin gibi rusya değildir ve son olarak bu savaşta taraf tutmak zorunda değilsin ben barıştan yana bir insanım birde tavsiyem senin böyle düşencelerinin tek sebebi patates ve pirinç çok fazla tüketmen ondan dolayı böyle düşünüyorsun
dediğim gibi normal bu durumun sebebi patatesi çok fazla yemişşin biraz azaltSen ne diyon savaş konuştuğumuz için doğal olarak ordudan bahsediyorumdur ya hani? Beynini biraz çalıştırırsan anlarsın dediğimi. Taraf falan da tutmuyorum Rusya'nın neyini tutacağım.
ekonomisi olmayan bir ülkenin askeri gücüde yüksek olamaz. rusyanın ekonomisi kötü darbeler alıyor, askeri gücüde buna göre değişir. bi rusyayı 2 günde patates etti avrupayla amerika xdSen ne diyon savaş konuştuğumuz için doğal olarak ordudan bahsediyorumdur ya hani? Beynini biraz çalıştırırsan anlarsın dediğimi. Taraf falan da tutmuyorum Rusya'nın neyini tutacağım.
ABD ve İngiltere aynı değil miydi logenel konudan alakasız sadece bu soruna ben ingiltere demek istiyorum hatta 1-İngiltere 2-ABD 3-Rusya veya çin
Amerika laf attı sadece küçük çocuk gibi.ekonomisi olmayan bir ülkenin askeri gücüde yüksek olamaz. rusyanın ekonomisi kötü darbeler alıyor, askeri gücüde buna göre değişir. bi rusyayı 2 günde patates etti avrupayla amerika xd