tamamdır ama güvenli mi emin değilim şimdiden uyarımı yapayım!Valla her linki paylaşıyolar en fazla modlar yasak der yapıştır kanka
sistemi kandırmaya çalışıyo bide savunuyon hene olacak düzgün yazınca dünya mı kurtulacak? bu üslupla kimse sizi takmaz uyarayım.
Kanka gerek yok buna steam hesabı veriyolar o hesabın ileride geri alınmayacağı ne malum? 300-500₺ fazla verip kendi hesabına almak daha mantıklıtamamdır ama güvenli mi emin değilim şimdiden uyarımı yapayım!
Daha oyun çıkmadı herhalde erken erişim halini satıyorlar bildiğim kadarıyla Ukrayna hesabı bunlara dikkat edilmesi lazım çokta bi bilgim yok araştırılması lazım! Sadece bilgi edinmek amaçlı atıyorum.
doğru diyorsun dostum aslındaKanka gerek yok buna steam hesabı veriyolar o hesabın ileride geri alınmayacağı ne malum? 300-500₺ fazla verip kendi hesabına almak daha mantıklı
kanka herhangi bir sistemi kandırma durum yok normal bi soru bilgim olmadığından kaynaklısistemi kandırmaya çalışıyo bide savunuyon he
dostum savunduğum yok zaten sistemle ilgili bişeyde söylememişsin.sistemi kandırmaya çalışıyo bide savunuyon he
Hocam ben sistemi kandıracak bir şey mi yaptım? Ona göre düzelticeğim...dostum savunduğum yol zaten sistemle ilgili bişeyde söylememişsin.
kendi ülkende satıldığı fiyattan ucuza arıyon sence daha ucuza alabilcek olsan sana satmazlar mıydıHocam ben sistemi kandıracak bir şey mi yaptım? Ona göre düzelticeğim...
Kankam direk bu uyarıyı yapabilrisin haklısın zaten satın almaktan vazgeçtiğimi görebilirsin.(Zaten konu hakkında bilgim yok)kendi ülkende satıldığı fiyattan ucuza arıyon sence daha ucuza alabilcek olsan sana satmazlar mıydı
steam yerel kurdan neden vazgeçti sanıyorsun pampam
ukranya yazan adamın böyle şeylerle uğraşmasını anlayabiliyorum, herkes eşit seviyede eğitimli olacak diye bir kaide yok elbetteKankam direk bu uyarıyı yapabilrisin haklısın zaten satın almaktan vazgeçtiğimi görebilirsin.(Zaten konu hakkında bilgim yok)
Ayrıyetten ilk mesajında onunla alakalı bir bilgi vermemişsin.
Doğrusu benim yazdığım sanıyordumda kanka seninde dil çok iyi değil sanki.
Doğru diyorsun dostum bilgilendirmen için teşekkür ederim.ukranya yazan adamın böyle şeylerle uğraşmasını anlayabiliyorum, herkes eşit seviyede eğitimli olacak diye bir kaide yok elbette
ıfaıfwfıwwfıfaı eyw arkadaşlar ukranya değil ukrayna