Ülkedeki Polislerin İlgisizliği

İstanbul'daki savcı Antalya'daki olaya bile müdahale edebiliyor aslında. İlgisiz değiller ama işte...

benim hesabım çalındı hesaba bağladıkları numarayı biliyorum ona bile yardım etmediler tek yapacakları ssleri şikayet oluşturup göndermeleri hesabın bana ait olduğunu kanıtlayabiliyorum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tanıdık polis varsa onların sisteminden baktır adamın telefon numarası tc si fln çıkıyor sonra şikayet et nerden bulduğunu sorgulamazlar büyük ihtimal (tavsiye değildir adalet yok ama yinede tavsiye etmiyorum önermiyorum da)
tanıdık bi abi vardı ama adamın plakasında yakalama kararı varsa veya aracın herhangi bir sıkıntısı varsa başımız sıkıntıya girer dedi bende çok üstelemedim

motorla kaza yapmıştım karakola gitmiştim bana vuran adamın plakasını öğrenmek için 2 saat beni azarlayıp (siz motorcular hepiniz aynısınız bıktık sizden de sizin gibilerden düzgün sürün şu motoru falan diye) bişey yapamayız biz kardeşim diyip beni geri yollamışlardı
Ayni sekilde arkadan carpanin suclu olmadigi sacma bir durumdayiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tanıdık bi abi vardı ama adamın plakasında yakalama kararı varsa veya aracın herhangi bir sıkıntısı varsa başımız sıkıntıya girer dedi bende çok üstelemedim
Aynisini yasadim ust katindaki polis aynisini dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,761
Üyeler
184,214
Son üye
Mustafa.czd
Geri