Eskel
80+ Silver
Dahası
Sen kendine mi müslümansın devlete de alacaksın tabi ki (!) (!)
+1Dolar , Vergi , KDV.
Üretim yerine tüketim.
Yaptırımlar.
Enflasyon.
Daha sayayım mı?
Milletimiz böyle şeylere alıştığı için sesini bile çıkarmıyor o yüzden pek kimsenin umrunda değil.olur ama bunları neden düşürmeye uğraşmıyoruz peki?
evet ya vallaYa sürekli konuşuyorum soruyorum isyan etme en azından işin var diyorlar abi daha memur olalı 1 sene oldu olmadı bildiğin açlık seviyesinde yaşıyoruz hadi araba ev lüks diyelim de inanın her şey çok pahalı ne zaman düzelicek ne bu böyle
Bu yüzden.
1) Ürettiğimizin neredeyse iki katı kadar ithalatbunu tek teknoloji üzerine kurmamak lazım ama fark ettiyseniz ülkemizdeki her şey buna yiyecek,içecek,giyim her şey dahil ülkemizde her şey peki neden bu kadar pahalı?
Vergi,1 bana 3 devlete misali (araç olarak)bunu tek teknoloji üzerine kurmamak lazım ama fark ettiyseniz ülkemizdeki her şey buna yiyecek,içecek,giyim her şey dahil ülkemizde her şey peki neden bu kadar pahalı?
+11) Ürettiğimizin neredeyse iki katı kadar ithalat
2) Buna bağlı olarak kur
3) Cumhurbaşkanı'nın kendi çıkarları için değişik hamleler yapması
4) Vergiler
bu düzen coronadan öncede vardıDolar Euro Vergiler Corona yüzünden olan üretim kıtlığı
Herkes biliyor zaten dediğim gibi ülkede kimse sesini çıkarmadığı için böyle ve böylede devam edecek.ama yurtdışındaki fiyatları görseler bi varya