Neler Yeni

Ülkemizde ki her şey niye bu kadar pahalı?

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Sen yajinmü van porsiyon
yajiyom mezutt
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimse sorsan dolar yükseliyor diyor ama dolar yükselmiyor kendi paramız değer kaybediyor.
Vergilerimiz pahalı paramız sadece dolara çevirip yine ucuza alıyoruz ama vergiler miss.
Tüketim ülkesiyiz üretim yapmamız gerek.
Kendi fikrim.
Bence Almanya'yı örnek almamız gerek o 1. ve 2. Dünya savaşlarından ne halde çıktılar şu anda ne haldeler.
adamlar dünya gücü olabilirler

Clusters

80+
üretim yerine tüketim fabrika açmak yerine cami teknolojiye yatırım yapmak yerine cami teknoloji transferine uygun zemin oluşturmak yerine cami müslümanım ama ülkede diyanet denen kurum görevini yapmıyor ve anca betona yatırım yapıyoruz sad but true :(

almanları cok kıskanıyorum 2. dünya savaşından sonra dehşet geliştiler

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Ülke şuan vergiyle ayakta duruyor çünki üretmiyoruz. ve şuan pandemideyiz bizden daha berbat durumda ülkelerde var
Dıj güjler gelişmemizi istemiyor devrimi yaptık olmadı uçak yaptık olmadı fabrika kurduk olmadı minigciler malum bu ülke geliştikçe batı bizi sıkıştırıyor berat albayrağın sondaj gemilerindeki başarısı yüzünden dıj güjler tarafından dolar 8.50 oldu bizim milletimiz ***** olduğundan dolayı hemen istifa ettirdiler yani tuşa geldik sonra ipimizi gevşettiler 7 oldu dolar artık savaşlar silahla değil masada ekonomiyle oluyor babayiğit burda politika cahili birçok genç var instagramdaki adminler yönetiyor gençliğimizi kitaplar değil...
Tamam mı Babayiğit ?

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Ülke şuan vergiyle ayakta duruyor çünki üretmiyoruz. ve şuan pandemideyiz bizden daha berbat durumda ülkelerde var
Dıj güjler gelişmemizi istemiyor devrimi yaptık olmadı uçak yaptık olmadı fabrika kurduk olmadı minigciler malum bu ülke geliştikçe batı bizi sıkıştırıyor berat albayrağın sondaj gemilerindeki başarısı yüzünden dıj güjler tarafından dolar 8.50 oldu bizim milletimiz ***** olduğundan dolayı hemen istifa ettirdiler yani tuşa geldik sonra ipimizi gevşettiler 7 oldu dolar artık savaşlar silahla değil masada ekonomiyle oluyor babayiğit burda politika cahili birçok genç var instagramdaki adminler yönetiyor gençliğimizi kitaplar değil...
Tamam mı Babayiğit ?
tm

EKAloji

80+
Vergi, dolar, enflasyon, kar oranları + kiralar, maaşlar.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
En başta vergilerin oranı yüksek.
Ayrıca buralara bakın.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru