Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 18,023
- İsim
- Furkan Karagülle
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilim ve Teknoloji
- _furkan.krgl_
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorunu GM telefonlarda yaşamayacağı söyleyebilirim. Saf Android işletim sistemi kullanıyor. Tıpkı OnePlus gibiBenim yerli malından dilim yandı bir kere. İşime ne gelirse onu kullanırım artık, kimse kusura bakmasın.
Reeder P11 almıştım. Zamanında telefon almak için Vatan Bilgisayar'a gittim, aklımda J7 Prime modeli vardı. Satış elemanı bu Reeder P11'i öyle böyle övmedi. Sonunda P11 aldım. Ciddi ciddi eve gelince pişmanlığım başladı, iade etmek istedim. Tabii kabul etmediler, mağazadan aldığımız için öyle bir şansımız yoktu.
Velhasıl kelam, bu telefonu 1 sene falan kullandım. Arkası alüminyumdu, hem kalitesizdi (eğilmişti köşesi), hem de boyası sökülüyordu hafiften. Ekran desen, şeker cam gibi. Direkt kendini bırakıyor cam.
Onu bunu geçtim, telefonun içinde Adware vardı. Root vs. ile silinebileceğini söylemişti Dr. Web ancak ben hem garantisini bozmak istemedim; hem de o zamanlar pek bilgim yoktu, genel olarak çekiniyordum yazılım atmak vs. gibi şeylerden. Aşırı saçma, yabancı sitelere girip duruyordu. Telefonu 3-4 kere sıfırladım, gitmiyordu, yani yazılımla alakalı. İlk başlarda yoktu, sonradan çıktı. Her zaman olmuyordu, bazen günlerce çıkmadığı, bazen günde 20-30 kere çıktığı oluyordu. Basitçe, Chrome'u açıp garip yabancı makalelerin olduğu sitelerdi. Zaten telefon da fasondu.
Özet: Asla ve asla Türk markası diye bir şeyi tercih etmeyin. Bizim milletimiz kazıklamayı çok sever.