TRSTEADY
80+ Silver
Dahası
kasa da 1 tane egzoz fan tek varÖndeki fanları bir arkaya tskınca kasa çok serin oluyor
kasa da 1 tane egzoz fan tek varÖndeki fanları bir arkaya tskınca kasa çok serin oluyor
Ne zaman sipariş vericeksinUltima olanın kasa ve psu iş görür mü arkadaşlar? Veya ekstra olarak soğutma için birşeyler yapmam gerekir mi
Şuan vermeyi düşünüyorum. Bekle bekle olandan da olduk. Varsa tavsiyen ama buyurNe zaman sipariş vericeksin
Hafta sonu indirimi olur dicekdim, soruya gelirsek ULTIMA 6600 alŞuan vermeyi düşünüyorum. Bekle bekle olandan da olduk. Varsa tavsiyen ama buyur
Ultimateyi diyorumkasa da 1 tane egzoz fan tek var
Vg05 f olan kasadan var bende on camı söktüm mesh panel siparisi verdimVento vg05f
Ultimateyi diyorum
Aldığın ürünün linkini atabilir misin veya isminiVg05 f olan kasadan var bende on camı söktüm mesh panel siparisi verdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasanin suan ön camı sökük durumda cok güzel sogutmasi var mesh panel gelince de fazla bir fark olmaz hemen hemen 250 TL o ısınma sorununu halledersin
Reis istagramdan kasa modifiyem sayfasında ölçüsünü vererek yaptırdımAldığın ürünün linkini atabilir misin veya ismini
Asıl söktünüz camıVg05 f olan kasadan var bende on camı söktüm mesh panel siparisi verdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasanin suan ön camı sökük durumda cok güzel sogutmasi var mesh panel gelince de fazla bir fark olmaz hemen hemen 250 TL o ısınma sorununu halledersin
Ultima alınır ama nova stok bitmişULTIMA-6600 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-6600 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 MPK ve ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
NOVA-12100F / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-6600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Alınır mı arkadaşlar, bütçe 13k
Valla biraz zor oldu ama o cam ve kasanın arasına bıçak soktum ve hafif bastırıp söktümN
Asıl söktünüz camı