The GodFather
80+ Silver
Başka bu fiyata ne bulunabilirkasa pahalı hocam
hazır sistemleri beklersen 3070 veya 3070ti lı bir sistem yakalarsın rahat, geçtiğimiz günlerde itopyada mağazaya özel 3080li sistem çıkmıştı 18 kyaBaşka bu fiyata ne bulunabilir
Ekran kartı Nvidia şartıyla
Uzun bir zaman böyle sistem çıkmaz galiba(düşük ve orta sistemler gelecekmiş genelde) ben arkadaşın attığı sistemi aldım şahsen memnunum.(psu yükseltilebilir)hazır sistemleri beklersen 3070 veya 3070ti lı bir sistem yakalarsın rahat, geçtiğimiz günlerde itopyada mağazaya özel 3080li sistem çıkmıştı 18 kya
Ben yine çıkacağını düşünüyorum hocam, sistem güzel lafım yok memnun kalabilirsiniz, ama ben f/p olarak bakıyorumUzun bir zaman böyle sistem çıkmaz galiba(düşük ve orta sistemler gelecekmiş genelde) ben arkadaşın attığı sistemi aldım şahsen memnunum.(psu yükseltilebilir)
Fiyat gayet iyi bence
Bu attığın kasanın iyi yanı kasası iyi hava akılıda bildiğim kadarıyla iyi. 2. İyi yanı asus parçalarda 3 yıl garanti veriyor ekran kartı anakartta kesinde psu dada veriyordur kasayı bilmiyorum. Ama bana sorarsan uyguna çıkan bütçelerde önü temperli yapıyolar hava akışı çok az oluyor sistemlerde bu sistem gayet güzel bana sorarsan hocam. Hem çoğu şey asus hem ekran kartı 3 fanlı olandan çok daha iyi