Ultima Tuf 3060Ti alınır mı

The GodFather

80+ Silver
Reaksiyon skoru
988
Kasa Burada birde Bu monitör alınır mı
Kasa ve monitör için toplam bütçe 23.000

kasa pahalı hocam

Başka bu fiyata ne bulunabilir
Ekran kartı Nvidia şartıyla
hazır sistemleri beklersen 3070 veya 3070ti lı bir sistem yakalarsın rahat, geçtiğimiz günlerde itopyada mağazaya özel 3080li sistem çıkmıştı 18 kya

Hocam şuanda pek f/p sistem yok. Aceleniz yoksa yeni sistemlerin çıkmasını bekleyin bence

Hocam bence biraz daha beklemelisin, bu kasaya bu para bir tık çok geldi bana. Daha f/p bir sistem dizilirse yayılır zaten aramızda.

hazır sistemleri beklersen 3070 veya 3070ti lı bir sistem yakalarsın rahat, geçtiğimiz günlerde itopyada mağazaya özel 3080li sistem çıkmıştı 18 kya
Uzun bir zaman böyle sistem çıkmaz galiba(düşük ve orta sistemler gelecekmiş genelde) ben arkadaşın attığı sistemi aldım şahsen memnunum.(psu yükseltilebilir)

Uzun bir zaman böyle sistem çıkmaz galiba(düşük ve orta sistemler gelecekmiş genelde) ben arkadaşın attığı sistemi aldım şahsen memnunum.(psu yükseltilebilir)
Ben yine çıkacağını düşünüyorum hocam, sistem güzel lafım yok memnun kalabilirsiniz, ama ben f/p olarak bakıyorum

Kasa Burada birde Bu monitör alınır mı
Kasa ve monitör için toplam bütçe 23.000
Bu attığın kasanın iyi yanı kasası iyi hava akılıda bildiğim kadarıyla iyi. 2. İyi yanı asus parçalarda 3 yıl garanti veriyor ekran kartı anakartta kesinde psu dada veriyordur kasayı bilmiyorum. Ama bana sorarsan uyguna çıkan bütçelerde önü temperli yapıyolar hava akışı çok az oluyor sistemlerde bu sistem gayet güzel bana sorarsan hocam. Hem çoğu şey asus hem ekran kartı 3 fanlı olandan çok daha iyi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,145
Üyeler
192,621
Son üye
mmtg
Geri