Neler Yeni

R5 7500F-Rtx4070Super alınır mı

Ps4cü35

80+ Bronze
Benimkinde yok ondan dolayı seninki daha iyi olmuş olmuyor mu ama anakartın dandik sanki yani ne bileyim benimkiler Asus zotac senın dedıgın bıostar falan Palit falan
Bende alacağım aynı soğutucudan 1.800₺ ye gaminggen den.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
Benimkinde yok ondan dolayı seninki daha iyi olmuş olmuyor mu ama anakartın dandik sanki yani ne bileyim benimkiler Asus zotac senın dedıgın bıostar falan Palit falan
ohooo ramlerin mhz yazmıyo cl46, kasa oalrak benimki 10 kat dha iyi ve psu suda çok iyi. Anakartındaki ilk ekside 2 tane ram slotu var. Üstüne üstelik ssd nin okuma yazma hızı yazmıyor ve soğutucu yok

Ps4cü35

80+ Bronze
Vatan 34'e çıkarmamış olsa hala taş gibi sistemdi vala.
Kanka bu benim linkini attığım ı özelleştirdim 44.000 e geldi iyi mi sence yanında 11.500₺ ye 2k 27 İnch 260 hz monıtor alcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

ohooo ramlerin mhz yazmıyo cl46, kasa oalrak benimki 10 kat dha iyi ve psu suda çok iyi. Anakartındaki ilk ekside 2 tane ram slotu var. Üstüne üstelik ssd nin okuma yazma hızı yazmıyor ve soğutucu yok
Seninki daha iyi yani öyle mi ?

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Kanka bu benim linkini attığım ı özelleştirdim 44.000 e geldi iyi mi sence yanında 11.500₺ ye 2k 27 İnch 260 hz monıtor alcam

Game garajda ki daha f/ptır kesin hocam. Daha ucuza olmadığı için onu atıyor arkadaşlar zaten.

Ps4cü35

80+ Bronze

Güzel mi peki kullananınız var mı ya ben hic internet ortamında almam böyle şeylerde şöyle diyim nasıl geliyor takılı mı geliyor kurulu mu geliyor nasıl yapıcam güvenilir mi ? Nasıl bir yol izliyim monitör kesinlikle internetten almam onu vatandan alırım kendim gidip ama bu sistem hakkında fikir almak istiyorum

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen

tabii ki

Ps4cü35

80+ Bronze
Game garajda ki daha f/ptır kesin hocam. Daha ucuza olmadığı için onu atıyor arkadaşlar zaten.
Kanka hangisini alayım sence palit biostar markalara güvenmedim sadece bide internetten alcam ya hani problem çıkmasın ekran kartı falan nasıl geliyor pc kurulu mu geliyor bilgi verirmişsiniz

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Selim
Kanka hangisini alayım sence palit biostar markalara güvenmedim sadece bide internetten alcam ya hani problem çıkmasın ekran kartı falan nasıl geliyor pc kurulu mu geliyor bilgi verirmişsiniz
Biostar anakart kullanmadım ama palit ekran kartına güvenebilirsin

Ps4cü35

80+ Bronze
Yani siz derseniz ben bu önerdiğiniz sistemi alma tarafındayım ama gönderim nasıl oluyor bilgi verir misiniz ben çok güvenmiyorum ilk defa alacağım

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Serdar Akyaka

4070 Super alacaksanız Palit Dual'den uzak durun. 32:18'de diğer kartlarla sıcaklık farkını görebilirsiniz.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Yani siz derseniz ben bu önerdiğiniz sistemi alma tarafındayım ama gönderim nasıl oluyor bilgi verir misiniz ben çok güvenmiyorum ilk defa alacağım
Kutuları olan her şeyi kutusuyla gönderiyorlar. Ekran kartı ayrı kutusunda gelir gerisi kurulmuş gelir ekran kartını da siz takar kullanırsınız. Garanti fatura var hocam bir sorun olunca verirsiniz yenisini gönderirler zaten. Gamegaraj güvenilir bir yer. Sadece ürünler bulk olduğu için ucuz oluyor.

Ps4cü35

80+ Bronze
Hacı ben gireyim vatana alırım sistemi soğutucu 1-2 güne gelir onu takar kullanırım gözüm görsün ne aldığımı haftada 2-3 saat oynucam zaten haklı mıyım sence?

Top Bottom