Neler Yeni

Vatan 7500f 4060 ti 16gb sistem

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sercan Güre

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ferhat Bilgi
anakarttan dolayı dedim hız lar uyuşmaz diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyi mi hocam o ram sistemdeki ram yoksa iyi midir
Bence sıkıntı yaratmaz ama daha iyi bilenler yorum yaparsa daha faydalı olur

Ya zaten sistemi almışsın 4060 ti en az bi 3 yıl rahat götürür seni üzmez sıkma canını güle güle kullan yoksa şunun yerine bunu alsaydım kafasına girersen kafayı yersin aldığın sistem güzel fiyatı da fena değil kullan geç takılma bu kadar

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
baba merhaba

ben goodram sevmiyorum ama kullanılıyor ram üreten firma adı da ram zaten :)
3384tl gibi rakama geliyor bu fiyata incehesap gaming gecesinde patriot ramler düşebiliyor ama frekans ile geçikme değerleri farklı oluyor
kısaca 32gb ddr5 ram 3.5k dan başlıyor hocam öyle bak olaya

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sercan Güre
Bence sıkıntı yaratmaz ama daha iyi bilenler yorum yaparsa daha faydalı olur

Ya zaten sistemi almışsın 4060 ti en az bi 3 yıl rahat götürür seni üzmez sıkma canını güle güle kullan yoksa şunun yerine bunu alsaydım kafasına girersen kafayı yersin aldığın sistem güzel fiyatı da fena değil kullan geç takılma bu kadar
teşekkür ederim hocam

ben goodram sevmiyorum ama kullanılıyor ram üreten firma adı da ram zaten :)
3384tl gibi rakama geliyor bu fiyata incehesap gaming gecesinde patriot ramler düşebiliyor ama frekans ile geçikme değerleri farklı oluyor
kısaca 32gb ddr5 ram 3.5k dan başlıyor hocam öyle bak olaya
anladım hocam sen neden sevmiyorsun senin önerin ne olur bu sistem için bir de cl46 çok mu kötü olur ram değiştirmezsem

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
baba merhaba
teşekkür ederim hocam

anladım hocam sen neden sevmiyorsun senin önerin ne olur bu sistem için bir de cl46 çok mu kötü olur ram değiştirmezsem
ben marka almaya çalışırım. f/p olursa da alırım ki şuan da ram yaklaşık 300tl daha daha ucuz 1900-2k arası satılıyordu
cl46 ise oyunlar da fark edeceğini sanmıyorum
sarı sitede 1.4-1.5k aynı ramden bulabilirsin. 32gb yapmak için

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sercan Güre
ben marka almaya çalışırım. f/p olursa da alırım ki şuan da ram yaklaşık 300tl daha daha ucuz 1900-2k arası satılıyordu
cl46 ise oyunlar da fark edeceğini sanmıyorum
sarı sitede 1.4-1.5k aynı ramden bulabilirsin. 32gb yapmak için
neyde farkeder cl46 cl30 farkı mesela

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
baba merhaba
@Ömer Murat KARACA ram konusu sen cevapla hocam cl değeri o kadar önemli olmadığını söyledim oyunlarda

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sercan Güre
@Ömer Murat KARACA ram konusu sen cevapla hocam cl değeri o kadar önemli olmadığını söyledim oyunlarda
teşekkür ederim hocam

sistemdeki rami kaça satabilirim 1400 e gider mi acaba

var mı önerisi olan

@Ömer Murat KARACA hocam yardımcı olma şansın var mıdır

Son düzenleme:

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Fps oyunlarında işlemci önemli 7700xt 4060 ti ekran kartını saf güçte 2 ye çarpar 3 e böler
Knk ben 7700 xt ve 7500f işlemci ile 400 FPS aliyom internette valoda 600 FPS diyor neden bende böyle bide sıvı soğutma bozukmuş 1 ay boyunca soğutmasiz oynadım farkında olmadan 95 derecede oynadım ama kisitladi heralde işlemci kendini korumaya aldı FPS düşmüştü işlemciye bişi olmamıştır demi işlemci yanması eskide kaldı diyolar artık dayanikliymis işlemciler bişi olmamıştır demi? Bide ilk başlarda da valoda 400 aliyodum düşük alıyorum yani fps soğutmayla bile bu neden sence internette 600 fps

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ferhat Bilgi
Knk ben 7700 xt ve 7500f işlemci ile 400 FPS aliyom internette valoda 600 FPS diyor neden bende böyle bide sıvı soğutma bozukmuş 1 ay boyunca soğutmasiz oynadım farkında olmadan 95 derecede oynadım ama kisitladi heralde işlemci kendini korumaya aldı FPS düşmüştü işlemciye bişi olmamıştır demi işlemci yanması eskide kaldı diyolar artık dayanikliymis işlemciler bişi olmamıştır demi? Bide ilk başlarda da valoda 400 aliyodum düşük alıyorum yani fps soğutmayla bile bu neden sence internette 600 fps
Vallahi işlemci çok zor bozulan bir şey diye biliyorum bende ama bu konuda bilgim yok yardımcı olamıyorum üzgünüm istersen bunun için ayrı bi konu aç

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Ömer Murat KARACA
eşekkür ederim hocam

sistemdeki rami kaça satabilirim 1400 e gider mi acaba

var mı önerisi olan

@Ömer Murat KARACA hocam yardımcı olma şansın var mıdır
beyler DDR4'te 3200MHZ CL16 hemen hemen 3600MHZ Cl18 RAM ile aynı performansı veriyor. CL1-2 oynasa neyse de CL46 ile CL30 arasında gözle görülür performans farkı olur. Video'dan da bakabilirsiniz, videodaki FPS'lere MHZ'den ziyade CL değerinin etki ettiğini görebilirsiniz. 6400MHZ CL30 , 8000MHZ CL36'dan daha iyi sonuç veriyor

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sercan Güre
beyler DDR4'te 3200MHZ CL16 hemen hemen 3600MHZ Cl18 RAM ile aynı performansı veriyor. CL1-2 oynasa neyse de CL46 ile CL30 arasında gözle görülür performans farkı olur. Video'dan da bakabilirsiniz, videodaki FPS'lere MHZ'den ziyade CL değerinin etki ettiğini görebilirsiniz. 6400MHZ CL30 , 8000MHZ CL36'dan daha iyi sonuç veriyor

video yokta hocam göremedim

Top Bottom