Reload
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 328
Olur neden olmasın ddr5 sistem zaten işlemci de güzel sıkıntı olmazbenim sisteme olur mu peki
Olur neden olmasın ddr5 sistem zaten işlemci de güzel sıkıntı olmazbenim sisteme olur mu peki
anakarttan dolayı dedim hız lar uyuşmaz diyeOlur neden olmasın ddr5 sistem zaten işlemci de güzel sıkıntı olmaz
iyi mi hocam o ram sistemdeki ram yoksa iyi midirParaya bakar o iş goodram 6000mhz cl30 16gb ram 1700tl.
Bence sıkıntı yaratmaz ama daha iyi bilenler yorum yaparsa daha faydalı oluranakarttan dolayı dedim hız lar uyuşmaz diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iyi mi hocam o ram sistemdeki ram yoksa iyi midir
Ya zaten sistemi almışsın 4060 ti en az bi 3 yıl rahat götürür seni üzmez sıkma canını güle güle kullan yoksa şunun yerine bunu alsaydım kafasına girersen kafayı yersin aldığın sistem güzel fiyatı da fena değil kullan geç takılma bu kadaranakarttan dolayı dedim hız lar uyuşmaz diye
ben goodram sevmiyorum ama kullanılıyor ram üreten firma adı da ram zatenanakarttan dolayı dedim hız lar uyuşmaz diye
teşekkür ederim hocamBence sıkıntı yaratmaz ama daha iyi bilenler yorum yaparsa daha faydalı olur
Ya zaten sistemi almışsın 4060 ti en az bi 3 yıl rahat götürür seni üzmez sıkma canını güle güle kullan yoksa şunun yerine bunu alsaydım kafasına girersen kafayı yersin aldığın sistem güzel fiyatı da fena değil kullan geç takılma bu kadar
anladım hocam sen neden sevmiyorsun senin önerin ne olur bu sistem için bir de cl46 çok mu kötü olur ram değiştirmezsemben goodram sevmiyorum ama kullanılıyor ram üreten firma adı da ram zaten
3384tl gibi rakama geliyor bu fiyata incehesap gaming gecesinde patriot ramler düşebiliyor ama frekans ile geçikme değerleri farklı oluyor![]()
GoodRam IRDM Black 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Bellek
GoodRam IRDM Black 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Bellek en iyi fiyat ve hızlı kargo seçeneği ile Creature Game Store'da.www.crtgamestore.com
kısaca 32gb ddr5 ram 3.5k dan başlıyor hocam öyle bak olaya
ben marka almaya çalışırım. f/p olursa da alırım ki şuan da ram yaklaşık 300tl daha daha ucuz 1900-2k arası satılıyorduteşekkür ederim hocam
anladım hocam sen neden sevmiyorsun senin önerin ne olur bu sistem için bir de cl46 çok mu kötü olur ram değiştirmezsem
neyde farkeder cl46 cl30 farkı meselaben marka almaya çalışırım. f/p olursa da alırım ki şuan da ram yaklaşık 300tl daha daha ucuz 1900-2k arası satılıyordu
cl46 ise oyunlar da fark edeceğini sanmıyorum
sarı sitede 1.4-1.5k aynı ramden bulabilirsin. 32gb yapmak için
teşekkür ederim hocam@Ömer Murat KARACA ram konusu sen cevapla hocam cl değeri o kadar önemli olmadığını söyledim oyunlarda
Knk ben 7700 xt ve 7500f işlemci ile 400 FPS aliyom internette valoda 600 FPS diyor neden bende böyle bide sıvı soğutma bozukmuş 1 ay boyunca soğutmasiz oynadım farkında olmadan 95 derecede oynadım ama kisitladi heralde işlemci kendini korumaya aldı FPS düşmüştü işlemciye bişi olmamıştır demi işlemci yanması eskide kaldı diyolar artık dayanikliymis işlemciler bişi olmamıştır demi? Bide ilk başlarda da valoda 400 aliyodum düşük alıyorum yani fps soğutmayla bile bu neden sence internette 600 fpsFps oyunlarında işlemci önemli 7700xt 4060 ti ekran kartını saf güçte 2 ye çarpar 3 e böler
Vallahi işlemci çok zor bozulan bir şey diye biliyorum bende ama bu konuda bilgim yok yardımcı olamıyorum üzgünüm istersen bunun için ayrı bi konu açKnk ben 7700 xt ve 7500f işlemci ile 400 FPS aliyom internette valoda 600 FPS diyor neden bende böyle bide sıvı soğutma bozukmuş 1 ay boyunca soğutmasiz oynadım farkında olmadan 95 derecede oynadım ama kisitladi heralde işlemci kendini korumaya aldı FPS düşmüştü işlemciye bişi olmamıştır demi işlemci yanması eskide kaldı diyolar artık dayanikliymis işlemciler bişi olmamıştır demi? Bide ilk başlarda da valoda 400 aliyodum düşük alıyorum yani fps soğutmayla bile bu neden sence internette 600 fps
eşekkür ederim hocam
sistemdeki rami kaça satabilirim 1400 e gider mi acaba
var mı önerisi olan
@Ömer Murat KARACA hocam yardımcı olma şansın var mıdır
beyler DDR4'te 3200MHZ CL16 hemen hemen 3600MHZ Cl18 RAM ile aynı performansı veriyor. CL1-2 oynasa neyse de CL46 ile CL30 arasında gözle görülür performans farkı olur. Video'dan da bakabilirsiniz, videodaki FPS'lere MHZ'den ziyade CL değerinin etki ettiğini görebilirsiniz. 6400MHZ CL30 , 8000MHZ CL36'dan daha iyi sonuç veriyor@Ömer Murat KARACA ram konusu sen cevapla hocam cl değeri o kadar önemli olmadığını söyledim oyunlarda
video yokta hocam göremedimbeyler DDR4'te 3200MHZ CL16 hemen hemen 3600MHZ Cl18 RAM ile aynı performansı veriyor. CL1-2 oynasa neyse de CL46 ile CL30 arasında gözle görülür performans farkı olur. Video'dan da bakabilirsiniz, videodaki FPS'lere MHZ'den ziyade CL değerinin etki ettiğini görebilirsiniz. 6400MHZ CL30 , 8000MHZ CL36'dan daha iyi sonuç veriyor