18 İşlemci
17-18 Anakart
32-33 RAM'ler
8+8 Total 16K SSD'ler
Sadece bu dörtlünün 2. el fiyatları 90K yapıyor zaten. Kasa PSU Sıvı ve Fanlarla 100K gayet...
Stajyer kısmı hikaye bence, hiçbir şirket stajyere tutup da e-ticaret portalını vermez :)
Şuan ben de bir yazılım firmasında stajyerim, neredeyse 1 ay...
Geçen İdefix'te 1000TL kodla 6200'e geliyordu.
Eskiden tavsiye etmezdim ama BİOS'u vs düzeltmişler, bu fiyata Gen5 M2 Slotu ve gen5 PCİ Express Slotu...
Şahsen alırdım. senelerdir üzmedi. Her rengini de kullandım. 2.5-3 senedir de siyahı var. Yine olsa yine alırım yani
Totalde 5 sene G435 - G535 - G733...
yazdığın paragrafı okudun mu? kutudan çıktığında iletken değil ama uzun kullanımda içine giren tozlar falan iletken yapıyor diyor. sen ısı iletimini...
H2015 proyu alın aldırın .Hyperx Cloud 3s vardı iade ettim bunu aldım.Benim ürünümde mi sorun vardı bilmiyorum çok uğraştım gerekli sürücüleri indirdim ama...
ses kasma konusunda çok yorum yapamayacağım çünkü genelde ETS 2 oynuyorum xD ama arada sırada Valorant girince de üzmüyor (Demir falanım, pat pat koşar...
H3 - H7 - H8 kullandım. En rahatı H3 :D H7'nin üst kafa bandı kafaya baskı yapıyor çok rahatsız edici geldi geri sattım. H8'de güzel ama H3'ten sonra bir...