Aga herşeyi geçtim bu pc ye internet için ne yapmam lazım modem başka odada bu wifi adaptörde Asus falan diyor usb gibi bişey ondan mı almam lazımgüzel monitör sistemle güzel gider
dostum ethernet ile bağlaman lazımAga herşeyi geçtim bu pc ye internet için ne yapmam lazım modem başka odada bu wifi adaptörde Asus falan diyor usb gibi bişey ondan mı almam lazım
evetKylorıncım B650M P R5 7600 İle uyumlu mu
daha fazla bütçen varsa yapta palit jetstreamde yapabilşrsinkanka bu sana attığım kasadaki ekran kartını rtx4070TiS yapsam olur mu Inno3d rtx4070tis
jetstream palit 60 derecede çalışıyorPalite hiç güvenmiyorum Inno3d ye güvenim baya arttı.
Inno3d soğutucusu guzel olduğu söyleniyorjetstream palit 60 derecede çalışıyor Alıntıyı görüntüle
dostum attımya kanut yabancı kanallar tarafındsb çekildiInno3d soğutucusu guzel olduğu söyleniyor
aga pc gelecek te ekran kartı soğutucu demonte gelecek ben pc ciye sordum kurulumuna 1K para istedi bana para israfı gibi geldi takımı çok mu zor ? Böyle net güzelce anlatabilen video var mu bulamadım YouTube dedostum attımya kanut yabancı kanallar tarafındsb çekildi
Sarkma braketi falan gerekiyormuş nerden alınabilir ?dostum attımya kanut yabancı kanallar tarafındsb çekildi