Neler Yeni

Cl46 RAM İlerde problem çıkarır mı

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Yasar Dalgan
Hacım peki ınno3d 4070S takacağım bu kart büyük bi kartmış buna sarkma destekleyici falan takılması gerekiyormuş nerden alınır veya bunun kesin alınması mı lazım?
hocam dediğiniz sistemi b620 ile falanda kullanan var sorun olmaz

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
EREN

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Yasar Dalgan
hocam dediğiniz sistemi b620 ile falanda kullanan var sorun olmaz
B650s Wi-Fi koydum ben bide sarkma braketi falan yorumları gördüm ne oluyor o takılması şart mı şartsa eğer nerden alınıyor

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
B650s Wi-Fi koydum ben bide sarkma braketi falan yorumları gördüm ne oluyor o takılması şart mı şartsa eğer nerden alınıyor
hocam bahsettiğiniz şey anladığım kadarıyla ekran kartı için olan eğer ekran kartı ağır ise anakarttaki ekran kartı soketi yeterince tutamadığı için zamanla ekran kartında sarkma ve soket kırılması gibi sonuçlara yol açabiliyor bütçeniz yetiyorsa almanızda fayda var ama eğer aynı boylarda yani ekran kartını ne yukarı ittiricek ne de assagi sarkma payı birakmayacak evden bir objeyi de alıp koyabilirsiniz

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Yasar Dalgan
hocam bahsettiğiniz şey anladığım kadarıyla ekran kartı için olan eğer ekran kartı ağır ise anakarttaki ekran kartı soketi yeterince tutamadığı için zamanla ekran kartında sarkma ve soket kırılması gibi sonuçlara yol açabiliyor bütçeniz yetiyorsa almanızda fayda var ama eğer aynı boylarda yani ekran kartını ne yukarı ittiricek ne de assagi sarkma payı birakmayacak evden bir objeyi de alıp koyabilirsiniz
Aynen öyle teşekkürler

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Top Bottom