Neler Yeni

Cl46 RAM İlerde problem çıkarır mı

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Eymen

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Mehmetcan İvrendi
Alıntıyı görüntüle
Knk en azından ekran kartının Markasını değiştirsin 2-3K fazla versin ama iyi soğutsun palitin RTX 4070Super'deki (hatta direk tüm kartlardaki) sogutması çok kötü hatta en kötüsü olabilir bilindik markalar arasında

Ps4cü35

80+ Bronze
Knk en azından ekran kartının Markasını değiştirsin 2-3K fazla versin ama iyi soğutsun palitin RTX 4070Super'deki (hatta direk tüm kartlardaki) sogutması çok kötü hatta en kötüsü olabilir bilindik markalar arasında
Ozaman vatandaki zotac ve vatandakini almamanın hiçbir esprisi kalmıyor gibi?

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Eymen
dinleme onu mantıksız bir oyum
Mesaj otomatik birleştirildi:

görende sancak 90 derceeye çıkıyoır ekran kartları 85-90 dereceyi geçmediği sürece performans kaybı yaşamaz ve palit max 75 dereceye çıkar

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Mehmetcan İvrendi
dinleme onu mantıksız bir oyum

görende sancak 90 derceeye çıkıyoır ekran kartları 85-90 dereceyi geçmediği sürece performans kaybı yaşamaz ve palit max 75 dereceye çıkar
Knk ben vatandakini al demiyorum sadece seçenek varsa +2-3K ekle Daha iyi bir marka ile değiştir kartı yani bildigim kadarıyla hazır sistemlerde güncelleme yani parça değiştirme seceneği vs. Var ayrıca vatandan alacağın sistemin fiyatını bilmiyorum

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Eymen
Knk ben vatandakini al demiyorum sadece seçenek varsa +2-3K ekle Daha iyi bir marka ile değiştir kartı yani bildigim kadarıyla hazır sistemlerde güncelleme yani parça değiştirme seceneği vs. Var ayrıca vatandan alacağın sistemin fiyatını bilmiyorum
bende diyorumki gerek yok ha illa değiştircem diyorsa innox3d alsın

Fps ne kadar düşürür ki ben pc hocası seyrettim adam soğutucusuz fıstık gibi oynuyor.
kanka senin attığın sistem çok kötü onu çöpe at benimki üzerinden yorum yap

Gurkanpiro

80+ Platinum
jetstream olanın performansı ıyı ınno3d nin 3 fanlı olanların performansıda ıyı

Ps4cü35

80+ Bronze

bende diyorumki gerek yok ha illa değiştircem diyorsa innox3d alsın

kanka senin attığın sistem çok kötü onu çöpe at benimki üzerinden yorum yap
Şu şekil aldım umarım pişman olmam hayırlısı olsun sizce iyi mi oldu ?
Monitörü de vatana kendim gidip alıcam bunu seçtim iyi mi ?

Ekler

• IMG_8583.png
    IMG_8583.png
    281.8 KB · Hit: 26
  • IMG_8584.png
    IMG_8584.png
    1.9 MB · Hit: 28

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Eymen

ÖmerT/

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ömer Tunagür
Fps ne kadar düşürür ki ben pc hocası seyrettim adam soğutucusuz fıstık gibi oynuyor.
oynarsında düşer yinede mesela cl pek değiştirmez ama 5600 mhz ile 8000 mhz de 20 30 fps değişir belki

Top Bottom