KYLORIN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,130
kurtarırda bence gerek yokİşlemciyi r7 7700x yapsam anakart ve soğutucu kurtarır mı ?
kurtarırda bence gerek yokİşlemciyi r7 7700x yapsam anakart ve soğutucu kurtarır mı ?
Knk en azından ekran kartının Markasını değiştirsin 2-3K fazla versin ama iyi soğutsun palitin RTX 4070Super'deki (hatta direk tüm kartlardaki) sogutması çok kötü hatta en kötüsü olabilir bilindik markalar arasındaAlıntıyı görüntüle
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Ozaman vatandaki zotac ve vatandakini almamanın hiçbir esprisi kalmıyor gibi?Knk en azından ekran kartının Markasını değiştirsin 2-3K fazla versin ama iyi soğutsun palitin RTX 4070Super'deki (hatta direk tüm kartlardaki) sogutması çok kötü hatta en kötüsü olabilir bilindik markalar arasında
dinleme onu mantıksız bir oyumOzaman vatandaki zotac ve vatandakini almamanın hiçbir esprisi kalmıyor gibi?
görende sancak 90 derceeye çıkıyoır ekran kartları 85-90 dereceyi geçmediği sürece performans kaybı yaşamaz ve palit max 75 dereceye çıkarKnk en azından ekran kartının Markasını değiştirsin 2-3K fazla versin ama iyi soğutsun palitin RTX 4070Super'deki (hatta direk tüm kartlardaki) sogutması çok kötü hatta en kötüsü olabilir bilindik markalar arasında
Ozaman vatandaki zotac ve vatandakini almamanın hiçbir esprisi kalmıyor gibi?
Knk ben vatandakini al demiyorum sadece seçenek varsa +2-3K ekle Daha iyi bir marka ile değiştir kartı yani bildigim kadarıyla hazır sistemlerde güncelleme yani parça değiştirme seceneği vs. Var ayrıca vatandan alacağın sistemin fiyatını bilmiyorumdinleme onu mantıksız bir oyum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
görende sancak 90 derceeye çıkıyoır ekran kartları 85-90 dereceyi geçmediği sürece performans kaybı yaşamaz ve palit max 75 dereceye çıkar
Fps ne kadar düşürür ki ben pc hocası seyrettim adam soğutucusuz fıstık gibi oynuyor.cl 46 ne oha ilk defa duydum sorun olmaz ama alma bence fps düşürür şunu alabilirsin https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...l30-pvv532g600c30k-ddr5-fiyati,690675232.html ramde bütçeyi düşük tutma ram önemli parçalardan
bende diyorumki gerek yok ha illa değiştircem diyorsa innox3d alsınKnk ben vatandakini al demiyorum sadece seçenek varsa +2-3K ekle Daha iyi bir marka ile değiştir kartı yani bildigim kadarıyla hazır sistemlerde güncelleme yani parça değiştirme seceneği vs. Var ayrıca vatandan alacağın sistemin fiyatını bilmiyorum
kanka senin attığın sistem çok kötü onu çöpe at benimki üzerinden yorum yapFps ne kadar düşürür ki ben pc hocası seyrettim adam soğutucusuz fıstık gibi oynuyor.
jetstream olanın performansı ıyı ınno3d nin 3 fanlı olanların performansıda ıyıKnk en azından ekran kartının Markasını değiştirsin 2-3K fazla versin ama iyi soğutsun palitin RTX 4070Super'deki (hatta direk tüm kartlardaki) sogutması çok kötü hatta en kötüsü olabilir bilindik markalar arasında
Knk ben vatandakini al demiyorum sadece seçenek varsa +2-3K ekle Daha iyi bir marka ile değiştir kartı yani bildigim kadarıyla hazır sistemlerde güncelleme yani parça değiştirme seceneği vs. Var ayrıca vatandan alacağın sistemin fiyatını bilmiyorum
Şu şekil aldım umarım pişman olmam hayırlısı olsun sizce iyi mi oldu ?bende diyorumki gerek yok ha illa değiştircem diyorsa innox3d alsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka senin attığın sistem çok kötü onu çöpe at benimki üzerinden yorum yap
pişman olmazsın h.oŞu şekil aldım umarım pişman olmam hayırlısı olsun sizce iyi mi oldu ?
Monitör nasıl canımpişman olmazsın h.o
güzel monitör sistemle güzel giderMonitör nasıl canım
oynarsında düşer yinede mesela cl pek değiştirmez ama 5600 mhz ile 8000 mhz de 20 30 fps değişir belkiFps ne kadar düşürür ki ben pc hocası seyrettim adam soğutucusuz fıstık gibi oynuyor.