Neler Yeni

Ultimate Gamepads hesabını Pc Gamepass e çevirebilir miyim?

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Kağan UĞURLU
Merhaba arkadaşlar, 2023 yılında 2 yıllık Ultimate Gamepass hesabı almıştım.
Bu hesap 2025 Ağustos a kadar Ultimate Gamepass olarak devam ediyor. Aynı hesap için 2025 ağustos sonrasından devam edecek şekilde ödeme yapıp PC Gamepass hesabına döndürebilir miyim?

yenigeldim

80+ Silver
ultimate gamepass pc de çalışıyor zaten?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sonrası için geçeceğini sanmam ama. live alıp sonra Ultimate ekliyorsun 3 te 1 de düşüyor

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Kağan UĞURLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ultimate gamepass pc de çalışıyor zaten?

sonrası için geçeceğini sanmam ama. live alıp sonra Ultimate ekliyorsun 3 te 1 de düşüyor
Biliyorum ultimate in pc de çalıştığını. Xbox um yok almayacağım da, o zaman Toplu şekilde üyelik alırken ultimate olarak almıştım. Şu anda pc gamepass daha uygun fiyatı. Ultimate üyeliği iptal etmeden direk gamepass satın alma durumu var mı 2025 Ağustos sonrası için?

Hatta Yinelenen abonelemeyi iptal ettiğimde pc gamepass e geçiş yap diye bir şey çıkıyor. Fakat ultimate i komple iptal edip ücret iadesi yapar diye tıklamak istemedim linke?

Son düzenleme:

yenigeldim

80+ Silver
Biliyorum ultimate in pc de çalıştığını. Xbox um yok almayacağım da, o zaman Toplu şekilde üyelik alırken ultimate olarak almıştım. Şu anda pc gamepass daha uygun fiyatı. Ultimate üyeliği iptal etmeden direk gamepass satın alma durumu var mı 2025 Ağustos sonrası için?

Hatta Yinelenen abonelemeyi iptal ettiğimde pc gamepass e geçiş yap diye bir şey çıkıyor. Fakat ultimate i komple iptal edip ücret iadesi yapar diye tıklamak istemedim linke?
ben de benzer durumdayım dokunmuyorum. bitince en uygun neyse o şekilde alacağım.

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Kağan UĞURLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular