Yardım Ultra 9 285 ve 7800x3D İçin Soğutucu Önerisi

01dead

80+
Reaksiyon skoru
68
Bütçe
3600
Arkadaşlar merhaba, ilk kez ultra serisinden bir işlemci ile sistem toplayacağım. Daha önce 13900K, 14900K ile sistem kullandım. Hep Arctic LF II 360 ile kullanmıştım. Şimdi bütçe de kısıtlı açıkçası. 13. 14. Nesile göre daha az güç çekiyor bu ultralar anladığım kadarıyla. En fazla 4000e kadar (Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi) bu işlemci için uygun olabilecek soğutucu önerileriniz varsa linkle birlikte atabilirseniz sevinirim. 360 destekleyen akvaryum tipi bir kasada kullanacağım. 7800X3D de aynı şekilde.

Aklıma yatan modeller;

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, ilk kez ultra serisinden bir işlemci ile sistem toplayacağım. Daha önce 13900K, 14900K ile sistem kullandım. Hep Arctic LF II 360 ile kullanmıştım. Şimdi bütçe de kısıtlı açıkçası. 13. 14. Nesile göre daha az güç çekiyor bu ultralar anladığım kadarıyla. En fazla 4000e kadar (Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi) bu işlemci için uygun olabilecek soğutucu önerileriniz varsa linkle birlikte atabilirseniz sevinirim. 360 destekleyen akvaryum tipi bir kasada kullanacağım.
hocam illaha sıvı soğutma alınmıyacaksa kaliteli hava soğutucu işinizi görür diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cpu-temperature-blender.png

Arkadaşlar merhaba, ilk kez ultra serisinden bir işlemci ile sistem toplayacağım. Daha önce 13900K, 14900K ile sistem kullandım. Hep Arctic LF II 360 ile kullanmıştım. Şimdi bütçe de kısıtlı açıkçası. 13. 14. Nesile göre daha az güç çekiyor bu ultralar anladığım kadarıyla. En fazla 4000e kadar (Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi) bu işlemci için uygun olabilecek soğutucu önerileriniz varsa linkle birlikte atabilirseniz sevinirim. 360 destekleyen akvaryum tipi bir kasada kullanacağım.
hocam oyun içinmi alıyorsunuz oyun dışı işler içinmi

hocam illaha sıvı soğutma alınmıyacaksa kaliteli hava soğutucu işinizi görür diye düşünüyorum

cpu-temperature-blender.png

hocam oyun içinmi alıyorsunuz oyun dışı işler içinmi
Oyun dışı işler ne yazık ki daha çok işlemci odaklı. Hava soğutma açıkçası estetikten dolayı istemiyorum. Ayrıca D15 fiyatı zaten absürd. ThermalRight ın 360lıklarına bakmaya başladım. Veya kasayı değiştirip Arctic 420 alacağım.

Oyun dışı işler ne yazık ki daha çok işlemci odaklı. Hava soğutma açıkçası estetikten dolayı istemiyorum. Ayrıca D15 fiyatı zaten absürd. ThermalRight ın 360lıklarına bakmaya başladım. Veya kasayı değiştirip Arctic 420 alacağım.
anladım hocam çok bilgim yok bu konularda benimde birşeyler bulursam atarım

Güncel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,656
Üyeler
185,300
Son üye
sametxtm
Geri