oyunbilgisi1
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 117
- İsim
- Taha
arkadaşlar elimde bu laptop var
NFS Heat oyununda grafikler ultrada fakat düşük görüntü kalitesi alıyorum asusun Armoury Crate uygulamasından kontrol ettiğimde ekran kartını standart biçimde kullanıyor olarak gözüküyor oyunla alakalı bir sorunmu yoksa laptopla alakalı bir sorunmu (nvidia denetim masasındaki ayarların bağzılarını pc hocasının videosundaki gibi değiştirmiştim)
Laptop Kasasını Açarsam Garanti Bozulurmu
Ram ve ssd yükseltmesi yapmak istiyorum fakat garantinin bozulup bozulmuyacağına dair kesin bir bilgi bulamadım. Desteğe yazdım fakat haftasonu olduğu için cevap vermediler.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler...
Eğer sorun oyunla alakasıyla belgelerdeki dosyasını silsem düzelirmi çok saçma bir fikirse kusura bakmayın öğrenmeye çalışıyorum
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Laptop Kasasını Açarsam Garanti Bozulurmu
Ram ve ssd yükseltmesi yapmak istiyorum fakat garantinin bozulup bozulmuyacağına dair kesin bir bilgi bulamadım. Desteğe yazdım fakat haftasonu olduğu için cevap vermediler.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer sorun oyunla alakasıyla belgelerdeki dosyasını silsem düzelirmi çok saçma bir fikirse kusura bakmayın öğrenmeye çalışıyorum