Bilgilen
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
Hocam onu atabilecekmisinizbu hocam ama bunu alana kadar monsgeek almak daha mantıklı bence.
Hocam onu atabilecekmisinizbu hocam ama bunu alana kadar monsgeek almak daha mantıklı bence.
Hocam onu atabilecekmisiniz
Monsgeek M1 V5 hocam gaming.gen den alabilirsiniz. Aynı fiyata geliyor eğer ki iyzico hesabı oluşturursanız. Alimünyum kasa, daha iyi switchler vsvs.Hocam onu atabilecekmisiniz
Hocam 4900 tl okadar iyi mi bu klavye önceki 3200 tllik klavyeyi alsam nasıl olurMonsgeek M1 V5 hocam gaming.gen den alabilirsiniz. Aynı fiyata geliyor eğer ki iyzico hesabı oluşturursanız. Alimünyum kasa, daha iyi switchler vsvs.
Eweadn x75 bir de ajaz ak820 pro hangisi sizce ya da mad 68 alıp grçeyimmi bir de akko 5075 b plus var aklımdaHocam 4900 tl okadar iyi mi bu klavye önceki 3200 tllik klavyeyi alsam nasıl olur
Hocam o contour line modeli. https://www.gaming.gen.tr/urun/6134...t-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ Benim dediğim bu model birebir aynısı sadece keycaps ve switch farklı. Hocam eweadn i önermeme sebebim hiç duymadığım bir marka. Akko hem kaliteli switchlere sahip hem alimünyum kasası direkt aşırı ağır soğuk hissettiren kaliteli bir kasa o yüzden önerdim. Bir de dediğim gibi iyzico hesabın yoksa açıp iyzico ile ödeme yaparsan 3500 e geliyor klavye.Hocam 4900 tl okadar iyi mi bu klavye önceki 3200 tllik klavyeyi alsam nasıl olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eweadn x75 bir de ajaz ak820 pro hangisi sizce ya da mad 68 alıp grçeyimmi bir de akko 5075 b plus var aklımda
Teşekkür ederim bakmak istersen bir bakabilirmisşn aklımda kaldı klavye https://www.eweadn.com/products/ewadn-x75Hocam o contour line modeli. https://www.gaming.gen.tr/urun/6134...t-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ Benim dediğim bu model birebir aynısı sadece keycaps ve switch farklı. Hocam eweadn i önermeme sebebim hiç duymadığım bir marka. Akko hem kaliteli switchlere sahip hem alimünyum kasası direkt aşırı ağır soğuk hissettiren kaliteli bir kasa o yüzden önerdim. Bir de dediğim gibi iyzico hesabın yoksa açıp iyzico ile ödeme yaparsan 3500 e geliyor klavye.
Bakacağım bir şeyi yok hocam dediğim gibi sitesi haricinde bir açıklaması vs. yok ve malzeme kalitesi olarak bariz şekilde akko dan kötü. Ekran eğer ki önemliyse senin için bunu alabilirsin tabii ki.Teşekkür ederim bakmak istersen bir bakabilirmisşn aklımda kaldı klavye https://www.eweadn.com/products/ewadn-x75
Ne önerirsin ajaz ak820 pro alınır mı?Temuda güzel yorumlar okumadım gecikme değerleri ile
Teşekkür ederim almıyacam ajaz ak820 pro alacakgibiyim ama araştıracağım dahaBakacağım bir şeyi yok hocam dediğim gibi sitesi haricinde bir açıklaması vs. yok ve malzeme kalitesi olarak bariz şekilde akko dan kötü. Ekran eğer ki önemliyse senin için bunu alabilirsin tabii ki.
ak820 pro sesi vs. güzel gift switchin alabilirsin bence.Ne önerirsin ajaz ak820 pro alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim almıyacam ajaz ak820 pro alacakgibiyim ama araştıracağım daha
Teşekkür ederim onu alıcam artık bayadır aklımdaak820 pro sesi vs. güzel gift switchin alabilirsin bence.
Bence X75Çok güzelmiş ajaz ak820 pro mu bunu sence
kesinlikle akko 5075b daha iyi ıyzico ile 300tl indirim de alırsın. 5075b, ak820 pro'dan daha kalitelidir, hem kasa hem switch olarak hem daha ucuza alırsın. 5075b Plus air versiyonu hem daha ucuz hem akko piano switchler var.x75 konusunda da kimsenin bilmediği ve büyük ihtimal kalite olarak daha kalitesiz bir klavyeyi almazdım. bence dracula switchli 5075b fakat fiyat farkından dolayı seni yerinde olsam air modelini alırdım piano switchler güzeldirEweadn x75 bir de ajaz ak820 pro hangisi sizce ya da mad 68 alıp grçeyimmi bir de akko 5075 b plus var aklımda
Draculamı alayım air alıp geçeyimmi knkkesinlikle akko 5075b daha iyi ıyzico ile 300tl indirim de alırsın. 5075b, ak820 pro'dan daha kalitelidir, hem kasa hem switch olarak hem daha ucuza alırsın. 5075b Plus air versiyonu hem daha ucuz hem akko piano switchler var.x75 konusunda da kimsenin bilmediği ve büyük ihtimal kalite olarak daha kalitesiz bir klavyeyi almazdım. bence dracula switchli 5075b fakat fiyat farkından dolayı seni yerinde olsam air modelini alırdım piano switchler güzeldir
![]()
AKKO 5075B Plus Air RGB Kablosuz Hotswap Mac Uyumlu Mekanik Gaming Klavye
5075B Plus Air, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr