Zafer partisini ölümüne savunurlar. Boşa çaba harcama. Ben demiştim Zafer Partisi normal bir parti diye. BaBaLa yayınından belliydi.Kamera hazır, olay hazır Ümit bey kameralar önünde şov yapıyor.
Şakasına yazmıştım zaten .dİlk defa böyle bir mazeret görüyorum
xD Aynen ırkçı (!)Irkçı birinden ne beklersin ki
Hocam ümit özdağ sosyalist mi?gayet normal. umit ozdagdan ne beklediniz ki zaten. bu adam zamaninda sosyalistlere laf ediyordu surekli. Suanda kendisi milliyetci sosyalist
turkiyeden iyi siyasetci anca 150-200 yilda bir cikar. Kotunun iyisini seciyorsun burada sadece.
ekonomik ve otoriterlik konularindaki dusuncelerinin hepsi sosyalist dusunceler. Daha bircok sosyalizme yakin dusunceside var. Ben sosyalist degilim dese bile gorusu sol.Hocam ümit özdağ sosyalist mi?
Ekonomi politikası sol zaten bildiğim kadarıyla çin modeli ekonomi politikası vardı.ekonomik ve otoriterlik konularindaki dusuncelerinin hepsi sosyalist dusunceler. Daha bircok sosyalizme yakin dusunceside var. Ben sosyalist degilim dese bile gorusu sol.
sen nasıl bir boş insansınben de bugüne kadar zafer partiliydim ama ümit özdağ'ın camiye gittiğini görünce zafer partiliğimden istifa ettim