Neler Yeni

Ümit Özdağ, cuma vaazını böldü...

Sir Cem T-oker

80+ Gold
işte bu yüzden cumaya gitmiyorum..

Anlamayanlar için (!)

Son düzenleme:

mfimmel

80+ Silver
Öncelikle kendisini bu harakete kadar cok severdim ve desteklerdim ama burda gerçekten cok sacmalamis öncelikle vaaz dinlemek farzdır, vaaz esnasinda konusmak fisildasmak hatta amin demek bile uygun değildir.

Tamamen show amacli yaptığını düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz konu hakkında?

Atatürk bir devlet adamıydı hatta devletin ta kendisiydi, Ümit Özdağ'ın yaptığı bu hareket ise laikliğin ihlali olmuş oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Atatürk bir devlet adamıydı hatta devletin ta kendisiydi, Ümit Özdağ'ın yaptığı bu hareket ise laikliğin ihlali olmuş oluyor.
Bir diğer açıdan bakacak olursak ise;

Atatürk'ün kurmuş olduğu devlete bağlı resmi bir dini kuruluş olan Diyanet İşleri Bakanlığının 30 Ağustos'tan önceki son Cuma'da hutbede Atatürk'ün adının anılmaması tartışıldı.

Son düzenleme:

Besim Tibuk

80+ Gold
Tüm camilerin 30 Ağustos yaklaştığı için Atatürkü anması gerekiyordu suç hocada
Hocada değil.
Okunacak şeyleri diyanet belirliyor zaten.
İtirazını başka yerde, başka zamanda Diyanet'e karşı yapabilirdi.
ŞOV
Opera Anlık Görüntü_2022-08-26_193950_twitter.com.png

Besim Tibuk

80+ Gold
Diyanet tüm hocalara aynı yazıyı gönderiyor o zaman tüm camilerde Atatürkün anılmamış olması lazımdı
Hutbeleri Diyanet gönderiyor diye biliyorum.
Tabii bazı hocalar kafasına göre Ata'yı anabilir ama anmayanı da anlarım.
Olay o değil zaten.
Kamera hazır, olay hazır Ümit bey kameralar önünde şov yapıyor.

JSezar

80+ Silver
Hazırlanıp gelmiş.çok samimiyetsiz bu yaptığı.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Öncelikle kendisini bu harakete kadar cok severdim ve desteklerdim ama burda gerçekten cok sacmalamis öncelikle vaaz dinlemek farzdır, vaaz esnasinda konusmak fisildasmak hatta amin demek bile uygun değildir.

Tamamen show amacli yaptığını düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz konu hakkında?

+ ALINTIDIR
Bugün 26 Ağustos Türk Ordusunun Afyonkarahisar’da Yunan Ordusuna karşı büyük taarruzu başlattığı günün 100’üncü yılındayız. Bu taarruzun gerçekleşmesinin 100’üncü yıl dönümünde Cuma hutbesinde diyanet işleri başkanlığı Mustafa Sabri zihniyetine sahip olduğu için ne Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını andı ne de 26 Ağustos’ta 1071’de Romen Diyojen’in ordusunu Malazgirt’te tarihe gömen Sultan Alpaslan’ın adını ağzına almamıştır. Metnin içinde bu zaferi kazanan büyük Türk Milleti’nin adı da yoktu. Diyanet İşleri Başkan’ı Türk Milletine karşıdır. Diyanet İşleri Başkanı Türk tarihine düşmandır, Türkiye Cumhuriyeti’ne düşmandır. Bu adam Diyanet İşleri Başkanı da değildir.

Şimdiki diyanet işleri başkanı Mustafa Sabri’den sonraki son şeyhülislamdır. Duyduk ki İngiltere’de Londra’da ev satın almış. Anlaşılan o da kendisinden önce kaçanlar gibi yurtdışına kaçmaya hazırlanıyor. Kaçmalısın da zaten sen.

Allah’tan kork! Gerçekten Müslüman olsanız İslam’ın son büyük ordusunun son büyük taarruzunu yöneten Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anarsınız. Ama sizi kimse rahmetle anmayacak.

Sizin yüzünüzden, yobazlığınızdan, sizin bu millet düşmanlığınız yüzünden, iktidar yanlılığınız yüzünden camileri iktidar partisinin arka bahçesine çevirmeniz yüzünden millet Cuma namazına gitmiyor artık.

Son 20 yılda Anadolu’da bin senede olmadığı kadar ateizm ve deizm sizin yüzünüzden gelişti. Ey diyanet işleri başkanı olan adam bil ki sen Sovyetler Birliği’nde ateizmi geliştirme derneği başkanının yapmış olduğundan daha fazla ateist yetiştirdin! Deist yetiştirdin!

Senin islama verdiğin zararı bir tek Recep Tayyip Erdoğan vermiştir. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Allah Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Sultan Alparslan’a rahmet eylesin. Ruhları şad olsun. Fatiha…”

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
ben de bugüne kadar zafer partiliydim ama ümit özdağ'ın camiye gittiğini görünce zafer partiliğimden istifa ettim
Adam oy toplamak için halka göre oynuyor ne yapsın ki :D Zafer partisini sevmiş biri olarak söylüyorum, savunmak için değil. Hangi parti gitmiyor ki :D

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
İbrahim Yılmaz bile daha iyi reklam yapıyor. Tamamen şov ve ayıp.

Top Bottom