Neler Yeni

uncharted kod satanlara güvenilir mi

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
150 tl ye uncharted kod satıyorlar nasıl güvenli alabilirim güvenilir mi sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

not bu forumda satıyorlar

moneybedo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Bedirhan Aslan
knk bende satıyorum (şansıma ben oyunu ön siparişten almıştım ) ama kod olarak değil steam hesabını girmeni istiyor istersen 150 tl ye bırakabilirim

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Kodlar Amd nin kampanyasından sanırım ben bu şekilde almıştım steam hesabıma eklendi. Arkadaşın refleri vardı güvenilirdi. Eğer satıcı amd hesabını verip steam hesabını bağlarsan bir sorun oluşmaz zaten amdnin sitesinden cod mw2 kampanyası gibi

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk bende satıyorum (şansıma ben oyunu ön siparişten almıştım ) ama kod olarak değil steam hesabını girmeni istiyor istersen 150 TL ye bırakabilirim
tamam da hocam nasıl güvenilir satış olacak onu anlamıyorum nasıl güvenebilirim parayı attıktan sonra garanti ne

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Kodlar Amd nin kampanyasından sanırım ben bu şekilde almıştım steam hesabıma eklendi. Arkadaşın refleri vardı güvenilirdi. Eğer satıcı amd hesabını verip steam hesabını bağlarsan bir sorun oluşmaz zaten amdnin sitesinden cod mw2 kampanyası gibi
Bu uncharted icin steam kod mu veriyo yoksa bi kopyasinimi ekran karti kampanyasindaki oyunlari dead island 2 yi epic kod calisto protocolu steam kod olarsk veriyolarmis googlede oyle yaziyo ama unchartedi kopyasinin verildigi yaziyo siz aldinizmi steam kodmu verildi ne oldu

tamam da hocam nasıl güvenilir satış olacak onu anlamıyorum nasıl güvenebilirim parayı attıktan sonra garanti ne
Hiç bir şey

moneybedo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Bedirhan Aslan
sende haklısında istersen dc den konuşak ekran açayım vereyim yoksa hak boşa gidicek benim

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Bu uncharted icin steam kod mu veriyo yoksa bi kopyasinimi ekran karti kampanyasindaki oyunlari dead island 2 yi epic kod calisto protocolu steam kod olarsk veriyolarmis googlede oyle yaziyo ama unchartedi kopyasinin verildigi yaziyo siz aldinizmi steam kodmu verildi ne oldu

Hiç bir şey
Amd hesabında oyun tanımlanıyor oyunu etkinleştirmek için steame yönlendiriyor onayladığınız zaman hesaba ekleniyor. Normalde amd hesabına tanımlanması için kod olarak veriyor ama amd donanım taraması yaptığı için satıcı işlemciyi taratıp oyun öyle amd hesabına ekleniyor sonra steame

tabi senin bileceğin iş bir güvencesi yok fakat düşünürsen 100 TL ye bırakırım gerçekten boşa gidicek yoksa
valla almamış olsam alırdım güzel fiyat

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Amd hesabında oyun tanımlanıyor oyunu etkinleştirmek için steame yönlendiriyor onayladığınız zaman hesaba ekleniyor. Normalde kod veriyor ama amd donanım taraması yaptığı için satıcı işlemciyi taratıp oyun öyle amd hesabına ekleniyor sonra steame

valla almamış olsam alırdım güzel fiyat
Yani işin sonunda oyun steam hesabima giricek ve silinmicek değilmi peki başka bilgisayarlara indirebilir miyim amd işlemcisi olmayan yani steame eklenicek direk değilmi ?

moneybedo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Bedirhan Aslan
Yani işin sonunda oyun steam hesabima giricek ve silinmicek değilmi peki başka bilgisayarlara indirebilir miyim amd işlemcisi olmayan yani steame eklenicek direk değilmi ?
ayn steam e geliyor ama sanırsam amd işlemcisi olan pc den yapılması gerekiyor

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
aynen hocam steame ekleniyor silinmiyor. şöyle amd hesabında tarama yapılması gerekiyor sanırım tarama yapıp oyunu amd hesaba aktif edecek. Sonra siz steame ekleyip istediğiniz yerden indirirsiniz

Top Bottom