tamam da hocam nasıl güvenilir satış olacak onu anlamıyorum nasıl güvenebilirim parayı attıktan sonra garanti neknk bende satıyorum (şansıma ben oyunu ön siparişten almıştım ) ama kod olarak değil steam hesabını girmeni istiyor istersen 150 TL ye bırakabilirim
Bu uncharted icin steam kod mu veriyo yoksa bi kopyasinimi ekran karti kampanyasindaki oyunlari dead island 2 yi epic kod calisto protocolu steam kod olarsk veriyolarmis googlede oyle yaziyo ama unchartedi kopyasinin verildigi yaziyo siz aldinizmi steam kodmu verildi ne olduKodlar Amd nin kampanyasından sanırım ben bu şekilde almıştım steam hesabıma eklendi. Arkadaşın refleri vardı güvenilirdi. Eğer satıcı amd hesabını verip steam hesabını bağlarsan bir sorun oluşmaz zaten amdnin sitesinden cod mw2 kampanyası gibi
Hiç bir şeytamam da hocam nasıl güvenilir satış olacak onu anlamıyorum nasıl güvenebilirim parayı attıktan sonra garanti ne
sende haklısında istersen dc den konuşak ekran açayım vereyim yoksa hak boşa gidicek benimtamam da hocam nasıl güvenilir satış olacak onu anlamıyorum nasıl güvenebilirim parayı attıktan sonra garanti ne
yine öyle bir güvence yok kisende haklısında istersen dc den konuşak ekran açayım vereyim yoksa hak boşa gidicek benim
tabi senin bileceğin iş bir güvencesi yok fakat düşünürsen 100 tl ye bırakırım gerçekten boşa gidicek yoksayine öyle bir güvence yok ki
özele gelir misin hocamtabi senin bileceğin iş bir güvencesi yok fakat düşünürsen 100 TL ye bırakırım gerçekten boşa gidicek yoksa
Amd hesabında oyun tanımlanıyor oyunu etkinleştirmek için steame yönlendiriyor onayladığınız zaman hesaba ekleniyor. Normalde amd hesabına tanımlanması için kod olarak veriyor ama amd donanım taraması yaptığı için satıcı işlemciyi taratıp oyun öyle amd hesabına ekleniyor sonra steameBu uncharted icin steam kod mu veriyo yoksa bi kopyasinimi ekran karti kampanyasindaki oyunlari dead island 2 yi epic kod calisto protocolu steam kod olarsk veriyolarmis googlede oyle yaziyo ama unchartedi kopyasinin verildigi yaziyo siz aldinizmi steam kodmu verildi ne oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç bir şey
valla almamış olsam alırdım güzel fiyattabi senin bileceğin iş bir güvencesi yok fakat düşünürsen 100 TL ye bırakırım gerçekten boşa gidicek yoksa
Yani işin sonunda oyun steam hesabima giricek ve silinmicek değilmi peki başka bilgisayarlara indirebilir miyim amd işlemcisi olmayan yani steame eklenicek direk değilmi ?Amd hesabında oyun tanımlanıyor oyunu etkinleştirmek için steame yönlendiriyor onayladığınız zaman hesaba ekleniyor. Normalde kod veriyor ama amd donanım taraması yaptığı için satıcı işlemciyi taratıp oyun öyle amd hesabına ekleniyor sonra steame
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla almamış olsam alırdım güzel fiyat
ayn steam e geliyor ama sanırsam amd işlemcisi olan pc den yapılması gerekiyorYani işin sonunda oyun steam hesabima giricek ve silinmicek değilmi peki başka bilgisayarlara indirebilir miyim amd işlemcisi olmayan yani steame eklenicek direk değilmi ?
aynen hocam steame ekleniyor silinmiyor. şöyle amd hesabında tarama yapılması gerekiyor sanırım tarama yapıp oyunu amd hesaba aktif edecek. Sonra siz steame ekleyip istediğiniz yerden indirirsinizYani işin sonunda oyun steam hesabima giricek ve silinmicek değilmi peki başka bilgisayarlara indirebilir miyim amd işlemcisi olmayan yani steame eklenicek direk değilmi ?