Neler Yeni

uncharted kod satanlara güvenilir mi

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
ayn steam e geliyor ama sanırsam amd işlemcisi olan pc den yapılması gerekiyor
Tamam amd islemcisi olan kendi bilgisayarimda yapip steame eklicem ohh buna sevindim steam hesabimin degeri artio oyun kopyasi vermeleri sacma olurdu

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
aynen hocam steame ekleniyor silinmiyor. şöyle amd hesabında tarama yapılması gerekiyor sanırım tarama yapıp oyunu amd hesaba aktif edecek. Sonra siz steame ekleyip istediğiniz yerden indirirsiniz
Çok iyi çok iyi mutlu oldum valla 3 mükemmel oyun gelio bilgisayarin yaninda ama simdi forumda bi konu donuyo gamingentr ile ilgili ve bende ordan aldim cuma gunu suan beklemedeyim bu beni briaz korkutuyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen hocam steame ekleniyor silinmiyor. şöyle amd hesabında tarama yapılması gerekiyor sanırım tarama yapıp oyunu amd hesaba aktif edecek. Sonra siz steame ekleyip istediğiniz yerden indirirsiniz
Son olarak ben sistemi siparis verdigim gunden 14 gun sonrami alicam kodu yoksa sistemin elime ulastigi gunden 14 gun sonrami nasi olucak ve 14 gunden once yazsam vermezlermi

moneybedo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Bedirhan Aslan
Çok iyi çok iyi mutlu oldum valla 3 mükemmel oyun gelio bilgisayarin yaninda ama simdi forumda bi konu donuyo gamingentr ile ilgili ve bende ordan aldim cuma gunu suan beklemedeyim bu beni briaz korkutuyo

Son olarak ben sistemi siparis verdigim gunden 14 gun sonrami alicam kodu yoksa sistemin elime ulastigi gunden 14 gun sonrami nasi olucak ve 14 gunden once yazsam vermezlermi
siparişi verdiysen aldığın yer ile iletişime geç onlara faturayı yolla gerisini onlar hallediyor

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Tamam amd islemcisi olan kendi bilgisayarimda yapip steame eklicem ohh buna sevindim steam hesabimin degeri artio oyun kopyasi vermeleri sacma olurdu

Elinize ulaşınca faturayı ve talebi mail olarak gönderin umarım direk gönderirler. Ben intel işlemci almıştım incehesaptan mw2 kodunu 4 5 gün içinde vermişlerdi. 14 gün olayını derlerse olmadı tekrar mail atarsınız

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Elinize ulaşınca faturayı ve talebi mail olarak gönderin umarım direk gönderirler. Ben intel işlemci almıştım incehesaptan mw2 kodunu 4 5 gün içinde vermişlerdi. 14 gün olayını derlerse olmadı tekrar atarsınız
Hayirlisi Diyelim Tekrar Sağolun

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Elinize ulaşınca faturayı ve talebi mail olarak gönderin umarım direk gönderirler. Ben intel işlemci almıştım incehesaptan mw2 kodunu 4 5 gün içinde vermişlerdi
Bende hepsiburadadan aldım 14 gün sonra talep açıp gönderdiler

Elinize ulaşınca faturayı ve talebi mail olarak gönderin umarım direk gönderirler. Ben intel işlemci almıştım incehesaptan mw2 kodunu 4 5 gün içinde vermişlerdi. 14 gün olayını derlerse olmadı tekrar mail atarsınız
Hocam sizde 5000 serisi işlemci var mı

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Bende hepsiburadadan aldım 14 gün sonra talep açıp gönderdiler

Hocam sizde 5000 serisi işlemci var mı
intel hocam i5 11400f 11.nesil

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Elimde Uncharted 4 oyunu var steam hesabı bağlayarak verebilirim ücreti ile.

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Oğuz Ünlüerler
Arkadaslar marvels midnight suns var bende, koda sahip olup takas etmek isteyen var mi?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,125
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak