uncharted kod satanlara güvenilir mi

aynen hocam steame ekleniyor silinmiyor. şöyle amd hesabında tarama yapılması gerekiyor sanırım tarama yapıp oyunu amd hesaba aktif edecek. Sonra siz steame ekleyip istediğiniz yerden indirirsiniz
Çok iyi çok iyi mutlu oldum valla 3 mükemmel oyun gelio bilgisayarin yaninda ama simdi forumda bi konu donuyo gamingentr ile ilgili ve bende ordan aldim cuma gunu suan beklemedeyim bu beni briaz korkutuyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen hocam steame ekleniyor silinmiyor. şöyle amd hesabında tarama yapılması gerekiyor sanırım tarama yapıp oyunu amd hesaba aktif edecek. Sonra siz steame ekleyip istediğiniz yerden indirirsiniz
Son olarak ben sistemi siparis verdigim gunden 14 gun sonrami alicam kodu yoksa sistemin elime ulastigi gunden 14 gun sonrami nasi olucak ve 14 gunden once yazsam vermezlermi

Çok iyi çok iyi mutlu oldum valla 3 mükemmel oyun gelio bilgisayarin yaninda ama simdi forumda bi konu donuyo gamingentr ile ilgili ve bende ordan aldim cuma gunu suan beklemedeyim bu beni briaz korkutuyo

Son olarak ben sistemi siparis verdigim gunden 14 gun sonrami alicam kodu yoksa sistemin elime ulastigi gunden 14 gun sonrami nasi olucak ve 14 gunden once yazsam vermezlermi
siparişi verdiysen aldığın yer ile iletişime geç onlara faturayı yolla gerisini onlar hallediyor

Tamam amd islemcisi olan kendi bilgisayarimda yapip steame eklicem ohh buna sevindim steam hesabimin degeri artio oyun kopyasi vermeleri sacma olurdu

Elinize ulaşınca faturayı ve talebi mail olarak gönderin umarım direk gönderirler. Ben intel işlemci almıştım incehesaptan mw2 kodunu 4 5 gün içinde vermişlerdi. 14 gün olayını derlerse olmadı tekrar mail atarsınız

Elinize ulaşınca faturayı ve talebi mail olarak gönderin umarım direk gönderirler. Ben intel işlemci almıştım incehesaptan mw2 kodunu 4 5 gün içinde vermişlerdi. 14 gün olayını derlerse olmadı tekrar atarsınız
Hayirlisi Diyelim Tekrar Sağolun

Elinize ulaşınca faturayı ve talebi mail olarak gönderin umarım direk gönderirler. Ben intel işlemci almıştım incehesaptan mw2 kodunu 4 5 gün içinde vermişlerdi
Bende hepsiburadadan aldım 14 gün sonra talep açıp gönderdiler

Elinize ulaşınca faturayı ve talebi mail olarak gönderin umarım direk gönderirler. Ben intel işlemci almıştım incehesaptan mw2 kodunu 4 5 gün içinde vermişlerdi. 14 gün olayını derlerse olmadı tekrar mail atarsınız
Hocam sizde 5000 serisi işlemci var mı

tamam da hocam nasıl güvenilir satış olacak onu anlamıyorum nasıl güvenebilirim parayı attıktan sonra garanti ne
Adamla anlaşın bir site üzerinden alışverişi gerçekletişirin

Arkadaslar marvels midnight suns var bende, koda sahip olup takas etmek isteyen var mi?

10 liralık koddan alıp oyna bitir bence kirala yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,575
Üyeler
185,285
Son üye
mustafauludag
Geri