StrangerIX
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,747
Şu sitelerden çok şaşma derim. Türk siteler biraz zar atmak gibi oluyor. Buralardan alıp ekliyorlarsa bilemem tabi.
Kanka öylede arada virüs çıkabiliyor yaO siteden başka site kullanmıyorum o siteden rahat 500 tane crack indirmişimdir. Hatta şimdi The Last of Us indirdim onu oynuyorum.
Kanka onları ilk kez duydum la bende bakamŞu sitelerden çok şaşma derim.
fullprogramlarindir üzerinden çok şikayet var herkesin hesabı vesaire çalınmışKesin temiz bilemem burda kefil olanlara da akıl erdiremem ben he dersen crack kullanıyor musun bazen evet ama totoyu sağlama almak istiyorsan hiç bulaşma onun dışında ben fitgirl ve fullprogramlarindir kullanıyorum başıma bir şey gelmedi ama gelmiş de olabilir gelecek de olabilir o yüzden bu kadar kafanda soru işareti varsa bulaşma
Virüs programı kullandığımda yok 10 senedir rahat. Herhangi Bi sorun olmadı bende ama sen bilirsin.Kanka öylede arada virüs çıkabiliyor ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka onları ilk kez duydum la bende bakam
Hiç duymadım öyle bir olay başıma da bir şey gelmedi ancak zaten fitgirl kullanıyorum çok da kullanmıyorum bayadır korsan kullanmıyorumben de ilk defa görüyom bu siteleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fullprogramlarindir üzerinden çok şikayet var herkesin hesabı vesaire çalınmış