Neler Yeni

Öneri Uncharted Serisine Baştan mı Başlamalıyım Yoksa Direk 2'denmi ?

Uncharted Serisine Baştan mı Başlamalıyım Yoksa Direk 2'denmi ?

• Oy kullanan toplam üye
    13
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Muhammed Emin Ocak
Tekrardan bu videoya göre, Naughty Dog'un diğer oyunlara göre konuşarak söylüyorum, Uncharted 4'ün oynanmasının o kadar da gerektiğini düşünmüyorum. Uncharted 3'ün sonu eğer bir devama kapı açıyorsa, ve insan meraklanıyorsa belki oynayabilir. ama kişisel olarak sınav haftamdan sonra Uncharted serisini oynamayı planlıyorum. büyük ihtimalle 4. oyunu oynamayacağım. Naughty Dog'un eski Naughty Dog değil, Para kazanmak için Netflixe dönüşmüş bir şirket olduğuna inanıyorum artık.
Ama Uncharted 4 dediğim gibi, kötü bir oyun değildir yüksek ihtimalle. ama hikayeye böyle random bir karakter sokması benim için AŞIRI kanser bir durum.
TLOU gibi direkt 1. oyunu oyna, 2. yi oynama mantığı yapılmaması gerek. ama bakmanında zorunlu olmadığını, en son prior olarak alınması gerektiğini düşünüyorum.
Bence oynanması gerekiyor. Çünkü sıkmıyor, para amaçlı yapsalar bile yine de hakkını vererek yapıyorlar. Hikayeye karakteri random sokmuyor aslında, güzel bir şekilde yedirmeyi başarıyor.
4 bence oynanması gerekiyor.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
3'ün sonunu bilmiyorum. sonu havada gerekiyorsa oynanabilir. bitiyorsa oynanmasını gerek görmüyorum. Öznel düşüncem.
Bir kere, senaryo baştan farklı bir kafayla yazıldığından bağlantı olacağını çok sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca konuyla alakasız, Amy ablamız Forspoken adlı bir oyunda çalışıyormuş şuanda. oyuna birazcık baktım. Gerçekten hoşuma gitti. belki sizinde gider diye gameplay demo bırakayım.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Ben 4 den başladım. Güzeldi. 1-2-3 ü de almayı düşünüyorum. Çoğu zaman 72 TL ye düşüyor, şuan düşmesini bekliyorum.(Nathan Drake Collection)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,051
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom