Undervolt rtx 2060 Yardım!!!!

zelforen

80+
Reaksiyon skoru
109
Merhaba bende g3 sistemi aldım fakat gigabyte ekran kartı asus dual rtx 2060 a göre bariz bir şekilde aşırı ısınıyor. Şuan bir undervolt yaptım fakat çok anlamadığım için size danışmak istedim. Bir sorun olurmu acaba ? Kartı 1400 mhz sabitledim ve 745 mv verdim . Bir sorun teşkil eder mi? ? Kart şuan yükte 57 derecede çalışıyor ve fan hızı 68rpm

Kardeşim oynuyor adını tam bilmiyorum red4redemtion sanırım . Oyun vs önemli değil aslında bu yaptığım ayarlar karta zarar verirmi yada öneriniz varmı?

Merhaba bende g3 sistemi aldım fakat gigabyte ekran kartı asus dual rtx 2060 a göre bariz bir şekilde aşırı ısınıyor. Şuan bir undervolt yaptım fakat çok anlamadığım için size danışmak istedim. Bir sorun olurmu acaba ? Kartı 1400 mhz sabitledim ve 745 mv verdim . Bir sorun teşkil eder mi? ? Kart şuan yükte 57 derecede çalışıyor ve fan hızı 68rpm
hocam kart serin bile çalışıyor bırakın kart rahat çalışsın

Tahminen öyle yapmak için power limiti falan %50 ye kadar düşürmüştür kabaca bir hesap yaparsam kartınız 1650s e falan yaklaşmıştır herhalde performans olarak hayırlı olsun güle güle kullanın

Ben kartı asıl olarak miningde test ediyorum :) g3 te aldıgım gigabyte kart asus dual oc versiyona göre çok ısınıyor. Ben gündüz kazım yaptırıyorum akşam oyun oynuyorum amatörüm biraz . O yüzde undervolttan anlayan biri açıklayıcı cevap verirse sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tahminen öyle yapmak için power limiti falan %50 ye kadar düşürmüştür kabaca bir hesap yaparsam kartınız 1650s e falan yaklaşmıştır herhalde performans olarak hayırlı olsun güle güle kullanın
Teşekkürler , peki bunun karta bir zararı olurmu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,540
Üyeler
186,077
Son üye
fatal57
Geri