Neler Yeni

Undervolt yapmama yardımcı olabilecek var mı?

NespaY

80+ Silver
GPU undervolt yapmak istiyorum yardımcı olabilecek biri var mı bu işlem kolay mı zor mu?

LaketrooS

80+ Silver
bu satte değilde yarın saat 19:00 gibi daha çok kişi aktif oluyor o zaman yaparsan daha iyi olur.

BoobaFett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Aydın
Adrenalin olan AMD kartın varsa çok kolay, nvidia ise biraz uğraşman gerekir, msi afterburner'dan yapman gerek

BoobaFett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Aydın
kart modeli ne bu arada? 60 veya altı modelse çok az faydasını görürsün. üstüyse msi afterburner ve kombustor indir. youtube'da msi afterburner undervolt ayarlarını anlatan video izlemeni tavsiye ederim buradan yazmak çok uzun sürer yoksa. kısaca kartının maksimum voltunu biraz biraz azaltıp stabil mi diye kombustor'da 5 dakika kadar test edip stabilse daha da azaltacaksın. en sonunda çöktüğünde birazcık arttırıp çökmediği en az değeri bulacaksın. overclock gibi ama azalttığın hali yani. daha sonra stabil olarak ayarladığın değeri kaydedip farklı farklı oyunları saatlerce oynayıp çökmediğine emin oluyorsun, çökerse voltu biraz daha arttırıyorsun. biraz deneme yanılmadan sonra tam istediğin ayarı bulabilirsin

NespaY

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MSI afterburner ile olur ama riskli
Bulaşmamaya karar verdim
kart modeli ne bu arada? 60 veya altı modelse çok az faydasını görürsün. üstüyse msi afterburner ve kombustor indir. youtube'da msi afterburner undervolt ayarlarını anlatan video izlemeni tavsiye ederim buradan yazmak çok uzun sürer yoksa. kısaca kartının maksimum voltunu biraz biraz azaltıp stabil mi diye kombustor'da 5 dakika kadar test edip stabilse daha da azaltacaksın. en sonunda çöktüğünde birazcık arttırıp çökmediği en az değeri bulacaksın. overclock gibi ama azalttığın hali yani. daha sonra stabil olarak ayarladığın değeri kaydedip farklı farklı oyunları saatlerce oynayıp çökmediğine emin oluyorsun, çökerse voltu biraz daha arttırıyorsun. biraz deneme yanılmadan sonra tam istediğin ayarı bulabilirsin
Kasa fanlarını nasıl ayarlayabilirim fikriniz var mı? En azından öyle sıcaklık düşürebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Umut Ölçer
Bulaşmamaya karar verdim

Kasa fanlarını nasıl ayarlayabilirim fikriniz var mı? En azından öyle sıcaklık düşürebilirim.
Biostan fanların devrini arttırabiliyodun smart cpu fan controlü kapatınca tam devir çalışıyodular diye biliyorum

Top Bottom