denediğin iyi olduBiliyorum da gene bir şansımı deneyeyim dedim.
kart modeli ne bu arada? 60 veya altı modelse çok az faydasını görürsün. üstüyse msi afterburner ve kombustor indir. youtube'da msi afterburner undervolt ayarlarını anlatan video izlemeni tavsiye ederim buradan yazmak çok uzun sürer yoksa. kısaca kartının maksimum voltunu biraz biraz azaltıp stabil mi diye kombustor'da 5 dakika kadar test edip stabilse daha da azaltacaksın. en sonunda çöktüğünde birazcık arttırıp çökmediği en az değeri bulacaksın. overclock gibi ama azalttığın hali yani. daha sonra stabil olarak ayarladığın değeri kaydedip farklı farklı oyunları saatlerce oynayıp çökmediğine emin oluyorsun, çökerse voltu biraz daha arttırıyorsun. biraz deneme yanılmadan sonra tam istediğin ayarı bulabilirsinNvidia
MSI afterburner ile olur ama riskliGPU undervolt yapmak istiyorum yardımcı olabilecek biri var mı bu işlem kolay mı zor mu?
Bulaşmamaya karar verdimMSI afterburner ile olur ama riskli
Kasa fanlarını nasıl ayarlayabilirim fikriniz var mı? En azından öyle sıcaklık düşürebilirim.kart modeli ne bu arada? 60 veya altı modelse çok az faydasını görürsün. üstüyse msi afterburner ve kombustor indir. youtube'da msi afterburner undervolt ayarlarını anlatan video izlemeni tavsiye ederim buradan yazmak çok uzun sürer yoksa. kısaca kartının maksimum voltunu biraz biraz azaltıp stabil mi diye kombustor'da 5 dakika kadar test edip stabilse daha da azaltacaksın. en sonunda çöktüğünde birazcık arttırıp çökmediği en az değeri bulacaksın. overclock gibi ama azalttığın hali yani. daha sonra stabil olarak ayarladığın değeri kaydedip farklı farklı oyunları saatlerce oynayıp çökmediğine emin oluyorsun, çökerse voltu biraz daha arttırıyorsun. biraz deneme yanılmadan sonra tam istediğin ayarı bulabilirsin
Biostan fanların devrini arttırabiliyodun smart cpu fan controlü kapatınca tam devir çalışıyodular diye biliyorumBulaşmamaya karar verdim
Kasa fanlarını nasıl ayarlayabilirim fikriniz var mı? En azından öyle sıcaklık düşürebilirim.