UNEXPECTED STORE EXCEPTION hatası neden olur

ALCHEMIST

80+
Reaksiyon skoru
17
20201208_160741.jpg

arkadaşlar bu sorun niye olur bilgisayarımda son zamanlarda biraz yavaşlamış gibi ama yavaşlayacak bi pc değil daha 3 aylık r5 3600 rtx2060s sizce sorun nerede lütfen yardım edin şarkı dinlerken bir anda gidebiliyor daha hiç oyun oynarken mavi ekran vermedi

Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar bu sorun niye olur bilgisayarımda son zamanlarda biraz yavaşlamış gibi ama yavaşlayacak bi PC değil daha 3 aylık r5 3600 rtx2060s sizce sorun nerede lütfen yardım edin şarkı dinlerken bir anda gidebiliyor daha hiç oyun oynarken mavi ekran vermedi
Bilgisayara virüs vb. girmiş olabilir mi ben de aynı sorunu yaşadım malware girdiği için

ya nezaman chromeye girsem eset chrome kameranıza erişmeye çalışıyor diye izin istiyo eset ile tüm bilgisayarı taratıyorum şuan ama hiç virüs programı olmadan pcyi kullanmadım

Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar bu sorun niye olur bilgisayarımda son zamanlarda biraz yavaşlamış gibi ama yavaşlayacak bi PC değil daha 3 aylık r5 3600 rtx2060s sizce sorun nerede lütfen yardım edin şarkı dinlerken bir anda gidebiliyor daha hiç oyun oynarken mavi ekran vermedi
Aynı hata değil ama kusura bakma mavi ekranı görünce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya nezaman chromeye girsem eset chrome kameranıza erişmeye çalışıyor diye izin istiyo eset ile tüm bilgisayarı taratıyorum şuan ama hiç virüs programı olmadan pcyi kullanmadım
Eset programın orijinal mi

Geri